FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Κεραυνός Βρίνας 1-7: Με «εφτάρα» ξανά στην Α1!

Ημερομηνία: 14-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Πελόπιο ο Κεραυνός Βρίνας ήταν καταιγιστικός σε άλλο ένα ματς, κερδίζοντας 7-1 τον Πέλοπα και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή του στην Α1 για άλλη μια σεζόν.

Ο Δημόπουλος με πέναλτι έκανε το 0-1 στο 15 , πέναλτι που κέρδισε ο Τσίχλης. Ο Τσίχλης έγραψε το 0-2 στο 38΄ από ενέργεια του Κιάμου και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου, με τον Κεραυνό να έχει αρκετές ευκαιρίες στο α΄ μέρος. Στο β΄ ημίχρονο ο Κιάμος έγραψε το 0-3 στο 50΄ και ο Πέλοπας μείωσε με τον Αδάμη σε 1-3 στο 55΄. Ο Αγκόλι σημείωσε το 1-4 με κεφαλιά από σέντρα του Μουπφούκι στο 70΄. Τα άλλα τρία γκολ πέτυχε ο Μουπφούκι από ασίστ των Κιάμου, Αγκόλι, για το τελικό 1-7.

Πελόπιο: Γρηγορόπουλος, Βαμβακάς, Σταμόπουλος (52΄ Μπριντζίκης), Η. Καραχάλιος, Κουτσογιαννόπουλος, Καρβουνιάρης, Γ.Δ. Χριστόπουλος, Αδάμης (60΄ Βλάχος), Γ.Ν. Χριστόπουλος, Σακέλλης, Γ. Καραχάλιος.

Κεραυνός Βρ.: Φιλιππόπουλος, Τζίβας, Πρίνος (55΄ Νιάρχος), Κουής (60΄ Δρακόπουλος ), Βουρλούμης, Τσίχλης (65΄ Γουργούλης), Κιάμος, Δημόπουλος, Μουπφούκι, Αγκόλι, Δούφας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος