FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Αλφειός 0-0: Ισοπαλία στη… σκιά των rapid tests!

Ημερομηνία: 06-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πελόπιο και Αλφειός έμειναν στο μηδέν (0-0), με το αποτέλεσμα να αφήνει ικανοποιημένο περισσότερο το Πελόπιο, για το λόγο ότι αγωνίστηκε χωρίς τρεις νεαρούς παίκτες που λογίζονται βασικοί, οι οποίοι δεν είχαν κάνει ράπιντ τεστ αλλά μόνο σελφ τεστ και δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι (όπως και άλλοι τέσσερις μικροί επίσης δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής). Μάλιστα, ο Πέλοπας διαμαρτύρεται πως δεν είχε ενημερωθεί εγγράφως από την ΕΠΣΗ για την αλλαγή αυτή στο υγειονομικό πρωτόκολλο! Εξαιτίας όλων αυτών, το ματς ξεκίνησε με 25λεπτη καθυστέρηση. Ο Αλφειός ήταν καλύτερος κι έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα με τους Καλομοίρη, Τσαντίλη, Παργινό κυρίως. Ο Πέλοπας είχε δύο καλά σουτ του Τάσου Σακέλλη έξω από την μεγάλη περιοχή (ένα σε κάθε ημίχρονο), που απέκρουσε ο Βυθούλκας.

 

Πελόπιο: Κούβελας, Π. Τσιμάνης, Γρηγορόπουλος, Σταμόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Τζάρο, Μήλιος (70΄ Βαμβακάς), Καρβουνιάρης, Κατσώλης, Σακέλλης, Δάνισκας.

Αλφειός: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης, Μανέτας, Λαμπρόπουλος (55΄ Λιακόπουλος), Τζουβάνι, Αβραμόπουλος, Παργινός, Καλομοίρης (75΄ Νικητόπουλος), Αγριδιώτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος