FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου-Ξενοφών 1-1: Παλικαρίσιος βαθμός για Πέλοπα

Ημερομηνία: 19-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου πήρε παλικαρίσιο βαθμό στο Ενωσιακό της Σπιάντζας κόντρα στον ισχυρό Ξενοφώντα, με σκορ 1-1. Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή ήταν πολύ μαχητική, έτρεξε πολύ, κυρίως στο β΄ ημίχρονο δεν άφησε κενούς χώρους και δικαίως πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ θα μπορούσε και τη νίκη στο 98΄! Ο Ξενοφών, που αγωνίστηκε χωρίς τους Μούτσο, Δημάκη, σπατάλησε αρκετές καλές ευκαιρίες στο α΄ ημίχρονο και στο β΄ δεν μπόρεσε να «ξεκλειδώσει» την καλά στημένη άμυνα του Πέλοπα.

Ο Ξενοφών πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό, με ένα απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι, με τη μπάλα να προσκρούει στο τείχος να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στο δοκάρι και στα δίχτυα του Μικελόπουλου. Ο Πέλοπας από το 15΄ και μετά βρήκε τα πατήματά του και άρχισε να απειλεί με τον Γεωργίου και τον Μακρή. Στο 29΄ ο Μπακατσέλος δεν κατάφερε να κάνει το 0-2 σε τετ-α-τετ με τον Μικελόπουλο και στο 36΄ έγινε το 1-1. Ο Κανελλόπουλος κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, Αναμουρλίδης και Βυθούλκας δεν συνεννοήθηκαν σωστά, ο επιθετικός του Πέλοπα έκλεψε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα. Στο 42΄ και 45΄ ο Μικελόπουλος είπε «όχι» στον Μπακατσέλο, κρατώντας το 1-1.

Στις αρχές της επανάληψης και για ένα δεκάλεπτο ο Ξενοφών πίεσε πολύ και είχε δύο χαμένες ευκαιρίες με τον Φερεκίδη στο 49΄ και 51΄. Από κει και πέρα όλα συνέβησαν στο τελευταίο πεντάλεπτο συν τα 8 λεπτά των καθυστερήσεων (λόγω πολλών διακοπών). Στο 85΄ την κεφάλια του Πάρη Κωνσταντόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μικελόπουλος. Στο 90΄ την κεφάλια του Μπαχούρου απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Βυθούλκας, στο 95΄ το δυνατό συρτό σουτ του Μιλοσέσκι έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε με υπερένταση ο εξαιρετικός Μικελόπουλος και στο 98΄ έγινε η μεγαλύτερη φάση στο β΄ ημίχρονο. Με τον Ξενοφώντα να έχει βγει όλος μπροστά για το νικητήριο γκολ, ο Πέλοπας βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, Μπαχούρος και Γεωργίου συνδυάστηκαν, ο δεύτερος από δεξιά έβγαλε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι προς τον Κανελλόπουλο, ο οποίος με τον Βυθούλκα σχεδόν εξουδετερωμένο, πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια!

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Παναγόπουλος, Πότκα (78΄ λ.τρ. Παπαδάτος), Δ. Πλατής, Ε. Πλατής (72΄ Μπαχούρος), Αστερόπουλος, Μακρής (90+΄ Καλαθάς), Γεωργίου, Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Βαρζελιώτης.

Ξενοφών: Βυθούλκας, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης (70΄ Πετρόπουλος), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι, Π. Κωνσταντόπουλος, Φερεκίδης (76΄ Θεοχαρόπουλος), Π. Κουτσογιαννάκης (53΄ Μπατζάκας), Μπουτσικάκης (33΄ λ.τρ. Γκρίλλας), Μπακατσέλος.

*Ακόμα πιο αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής τη Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος