FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου-Θύελλα 2-1: Δυνατός στο ντέρμπι, ανέβηκε ξανά τρίτος

Ημερομηνία: 14-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Ενωσιακό γήπεδο, ο Πέλοπας νίκησε χθες 2-1 την Θύελλα Καταραχίου και ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Αλφειό, στον 1ο Όμιλο, δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή φετινή του πορεία. Στον αντίποδα, η Θύελλα παρέμεινε στους 7 βαθμούς, σε απόσταση… πλέι-άουτ από το Πελόπιο. Το α΄ ημίχρονο δεν είχε μεγάλες φάσεις σε αντίθεση με το δεύτερο. Στο 59΄ ο Αστερόπουλος έκανε το 1-0 από ασίστ του Σπανού και στο 75΄ ο Παναγόπουλος με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Κανελλόπουλου, το 2-0. Η Θύελλα στο 81΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Τ. Τσιμάνη ύστερα από σύρραξη που έγινε, αλλά κατάφερε στο 87΄ να μειώσει σε 2-1 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Πρέντι. Πέναλτι που δόθηκε σε χέρι του Καλαθά. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε και ο Γαλανόπουλος με απευθείας κόκκινη καθώς χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του.

Πέλοπας: Πετρόπουλος, Χριστακόπουλος, Καραμεσίνης, Καλαθάς, Παναγόπουλος, Δ. Πλατής, Χαραλαμπόπουλος (62’ Τσιχλιάς), Αστερόπουλος (90’ Μπουλούτας), Σπανός (62’ Γεωργίου- 90+΄ Β. Πλατής), Δημητρόπουλος, Κανελλόπουλος

Θύελλα: Τσάμπρας, Γαλανόπουλος, Τ. Τσιμάνης, Σωτηρόπουλος, Κοζοκάρου, Καλαμαράς, Μπαχούρος, Μουζάκι, Φώτης (53’ Μ. Τσιμάνης), Πρέντι, Λειβαδίτης (62’ Τσαουσάι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος