FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου: Πρώτη μεταγραφή ο Καραμεσίνης

Ημερομηνία: 06-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου έχει κλείσει κάποιους ποδοσφαιριστές και απομένει να πάρουν τα δελτία τους για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους. Η μόνη μεταγραφή που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι ο 16χρονος στόπερ και αμυντικός μέσος Βασίλης Καραμεσίνης, από τον Αίολο Πύργου. Από το περσινό ρόστερ έχουν παραμείνει όλοι οι παίκτες εκτός του Μπαχούρου που μετακόμισε στη Θύελλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέλοπας είναι η μοναδική ηλειακή ομάδα που έχει ξεκινήσει προετοιμασία από τις 20 Ιουλίου και μάλιστα συμμετέχουν στις προπονήσεις όλοι οι ποδοσφαιριστές, απόρροια του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει στους «μελανόλευκους».

Επιπλέον, ο Πέλοπας γνωστοποίησε τα φιλικά παιχνίδια που έχει κλείσει, τα οποία περιλαμβάνουν δυνατούς αντιπάλους. Η αρχή γίνεται το προσεχές Σάββατο 8 Αυγούστου, όπου η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή θα κοντραριστεί με τον Ξενοφώντα εκτός έδρας. Την Παρασκευή 14 Αυγούστου με τον Αίαντα στη Γαστούνη και την Τετάρτη 19/8 με τον Ατρόμητο στη Βαρβάσαινα. Το Σάββατο 22/8 με τον Πανηλειακό εκτός, την Τετάρτη 26/8 με τον Αλφειό εκτός και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου με την Εράνη στα Φιλιατρά. Το τελευταίο τεστ είναι προγραμματισμένο με τη Νίκη Τραγανού, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στο Ενωσιακό της Σπιάντζας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος