FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου: Οι δύο πρώτες μεταγραφές

Ημερομηνία: 16-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου προχώρησε στις πρώτες μεταγραφές του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τον 26χρονο αμυντικό, Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο (στη φωτογραφία με τον γενικό αρχηγό Μπάμπη Χριστακόπουλο), ο οποίος τα προηγούμενα δύο χρόνια έπαιξε στον Εθνικό Γερακίου. Η ανακοίνωση του Πέλοπα για τον Παναγιωτόπουλο είναι η εξής: «Ο Πέλοπας Πύργου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 26χρονου Αλέξανδρου Παναγιωτόπουλου. Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται με επιτυχία στην θέση στόπερ και αμυντικό χαφ, έχοντας θητεύσει στο παρελθόν στις ακαδημίες του Αστέρα Αμαλιάδας, τους Λέοντες και τον Α.Ο. Γερακίου από όπου και η μεταγραφή στον Πέλοπα Πύργου. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι της ομάδας τον καλωσορίζουν και του εύχονται καλή νέα ποδοσφαιρική χρονιά».Εξάλλου, επέστρεψε στον Πέλοπα ύστερα από ένα χρόνο, ο 28χρονος επιθετικός Νίκος Σταθόπουλος, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Πήγασο Πρασίνου και σκόραρε 6 φορές σε 12 συμμετοχές.

Στην ομάδα συνεχίζουν όλοι οι παίκτες πέραν του Θάνου Γεωργίου, που πήγε στον Πήγασο, και του νεαρού γκολκίπερ Σπύρου Πετρόπουλου, που ήταν δανεικός από τον Πανηλειακό.

Η προετοιμασία του Πέλοπα, υπό τις οδηγίες του Θανάση Μπέλτσου θα ξεκινήσει αύριο, Τετάρτη, στις 7μ.μ., στο αλσύλλιο της Σπιάντζας.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος