FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου-Ν. Κόροιβος Κατσαρού 2-0: Με το δεξί στην Α1!

Ημερομηνία: 30-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου με νίκη επί του επίσης νεοφώτιστου Ν. Κοροίβου Κατσαρού με 2-0. Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή είχε σε μεγάλη μέρα το Χάρη Κανελλόπουλο, που πέτυχε και τα δύο γκολ. Στο 44΄ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και στο 80΄ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Ο Ν. Κόροιβος του Κύριλλου Παλαιολόγου έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 5΄ όταν ο Γαλανόπουλος πλάσαρε άουτ σε τετ-α-τετ με τον Μικελόπουλο. Στο α΄ μέρος ο Πέλοπας είχε δύο κεφαλιές του Μπαχούρου άουτ, ενώ στο 55΄ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Πανόπουλο, όπως και ο Γεωργίου έχασε μια ευκαιρία να κάνει το 2-0,  πριν ο Κανελλόπουλος σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Παναγόπουλος, Πότκα, Παπαγεωργίου, Ε. Πλατής (80΄ Κοζοκάρου), Αστερόπουλος (90΄ Π. Πλατής), Μακρής (87΄ Λειβαδίτης), Μπαχούρος (74΄ Γεωργίου), Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Δαβουρλής.

Ν. Κόροιβος: Πανόπουλος, Νικολακόπουλος, Γαλάνης, Σπηλιωτόπουλος (62΄ Γαλάνης), Τόλιας, Ψάρρης (62΄ Καραντώνης), Μαρνέρας, Βλασσόπουλος (77΄ Νταρζάνος), Γαλανόπουλος, Τζανέτος (85΄ Ρωμαίος), Οικονομίδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος