FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πελοπίου: Επιτυχημένο το 2ο Olympia Soccer Festival 2022

Ημερομηνία: 01-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Πέλοπας Πελοπίου και η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας (Τμήμα Αθλητισμού & Πολιτισμού ) οργάνωσαν με επιτυχία το 2ο Olympia Soccer Festival 2022, μια σειρά αθλητικών δράσεων, την Παρασκευή 24 Ιουνίου στο δημοτικό γήπεδο Πελοπίου, με την συμμετοχή των ακαδημιών του Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας, της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Εθνικού Ζαχάρως και της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πέλοπα Πελοπίου και του νέου ποδοσφαιρικού τμήματος της Φολόης.

Η διοργάνωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς τα 140 παιδιά που συμμετείχαν απήλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα, με τους γονείς να τα θαυμάζουν και να χειροκροτούν την κάθε τους προσπάθεια. Η φετινή χρονιά στέφθηκε με επιτυχία στο τμήμα υποδομών του Πέλοπα, με τον προπονητή ποδόσφαιρου – καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Αντώνη Χρυσανθακόπουλο. Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Ολυμπισμού κ. Νικολακόπουλο Δημήτρη για την αμέριστη οικονομική συμπαράσταση στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστεί τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας και της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Ζαχάρως και τους προπονητές τους κ.κ. Μπατζάκα Δημήτρη και Πούρνο Νώντα για την συμμετοχή και την άριστη αγωνιστική – παιδαγωγική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών τους. Σημαντική η προσφορά του ΑΒ Βασιλόπουλος Αρχ. Ολυμπίας (χορηγού της Ακαδημίας) σε χυμούς και νερά για τους ποδοσφαιριστές Στις βραβεύσεις των ποδοσφαιριστών παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας Κωσταριάς Φώτης, ο πρόεδρος της κοινότητας Πελοπίου Στασινόπουλος Δημήτρης, ο εκπρόσωπος-μέλος της ΕΠΣ Ηλείας, Γκιόκας Ανδρέας, ο πρόεδρος του Πέλοπα Πελοπίου Χριστόπουλος Νίκος και ο εκπρόσωπος του χορηγού της Ακαδημίας, Αμάραντος Δημήτρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος