FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας-Πανηλειακός 1-2: Έβγαλε αντίδραση, πέρασε από το Ενωσιακό

Ημερομηνία: 14-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Πέλοπα Πύργου στο Ενωσιακό και τερμάτισε πρώτος στον 1ο Όμιλο με 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ξενοφώντα. Ο Πέλοπας πραγματοποίησε και χθες καλή εμφάνιση και κατέλαβε την 4η θέση στη βαθμολογία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανηλειακός είχε την εδαφική υπεροχή και απείλησε στο 35’ όταν ο Δ. Τσίγκρηλας σούταρε και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, με το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος ο Πέλοπας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 55΄ με τον…συνήθη ύποπτο στα τελευταία ματς, Θάνο Γεωργίου, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Κουρλού σε σουτ του Χριστακόπουλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 62΄ ο Πανηλειακός ισοφάρισε με πέναλτι του Π. Τσίγκρηλα που κέρδισε ο ίδιος από τον Β. Πλατή. Στη συνέχεια, οι ερυθρόλευκοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 65’ δυνατό σουτ του Γκρίλλα μπλόκαρε ο Μικελόπουλος, ενώ στο 70’ ο γκολκίπερ του Πέλοπα απέκρουσε σουτ του Μπάλλα. Στο 75’ ο Λάμπης Μπάλλας με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση απευθείας φάουλ έγραψε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Πέλοπας τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Π. Πλατή στο 94΄ με δεύτερη κίτρινη.


Πέλοπας: Μικελόπουλος, Β. Πλατής, Χριστακόπουλος, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δ. Πλατής (55’ Καλαθάς), Αστερόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (85’ Π. Πλατής), Γεωργίου (85’ Παπαδάτος), Δημητρόπουλος (46΄ λ.τρ. Τσιχλιάς), Κανελλόπουλος

Πανηλειακός: Κουρλός, Γαλανόπουλος, Δ. Τσίγκρηλας, Κολόκας, Κωτσάκης, Γκρίλλας, Μπάλλας, Κακόγιαννος (46΄ Π. Τσίγκρηλας), Έλιοτ (65΄ Μάζης), Τζανέτος (46΄ Κανάνι), Μπατζακόπουλος (87’ Δούφας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος