FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας-Ολυμπιάδα 1-2: Σπουδαίο διπλό και 3η θέση η Ολυμπιάδα

Ημερομηνία: 07-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου έκανε την μεγάλη έκπληξη στον 1ο Όμιλο της Α1 Κατηγορίας κερδίζοντας μέσα στο Ενωσιακό τον Πέλοπα με 2-1 και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία (μόνη στην 3η θέση πλέον). Η ομάδα του Χρήστου Γκρίλλα προηγήθηκε στο 15΄ με δυνατό σουτ του Μπάρκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 25΄ ο Πέλοπας ισοφάρισε με απευθείας φάουλ του Δημητρόπουλου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Λευτέρης Κωνσταντόπουλος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-2. Από κει και πέρα ο Πέλοπας πίεσε για την ισοφάριση, αλλά Σπανός και Τσιχλιάς ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους.

 

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Γ. Χριστακόπουλος, Καραμεσίνης (67’ Β. Πλατής), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Δ. Πλατής (85’ Γρ. Χριστακόπουλος), Δημητρόπουλος (57’ Σπανός), Γεωργίου (57’ Τσιχλιάς), Αστερόπουλος (85’ Βαρδάρης), Κανελλόπουλος.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Στ. Μπίρμπας, Κολοβάδης, Γ. Μπίρμπας, Σοφ. Μπίρμπας, Φωτακόπουλος, Δ. Μπίρμπας (65’ Μπατουδάκης), Καλαντζής, Μπάρκας, Διαμαντάκος (87’΄Ροδόπουλος), Κωνσταντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος