FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας-Κεραυνός 1-1: «Χ»αμογέλασε στο τέλος η Βρίνα!

Ημερομηνία: 06-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας, Πέλοπας και Κεραυνός Βρίνας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή, είχε την εδαφική υπεροχή και προηγήθηκε τελικά στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, στο 49΄, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χάρη Κανελλόπουλου, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Δημόπουλο. Ο Κεραυνός ανέβηκε από το γκολ και μετά και ισοφάρισε στο 95΄ με απευθείας φάουλ του Δημόπουλου (φωτό), που πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος. Με αυτή την ισοπαλία, ο Πέλοπας παρέμεινε χωρίς νίκη στον 1ο Όμιλο (έχει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες), ενώ ο Κεραυνός, που αγωνίστηκε χωρίς Ανουντσιάτα, Γκολφίνο, Πρίνο, έμεινε αήττητος για τρίτο σερί ματς κι έφτασε τους 7 βαθμούς.

 

Πέλοπας: Πετρόπουλος, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Χριστακόπουλος, Καραμεσίνης (81΄ Μπουλούτας), Χαραλαμπόπουλος (85΄ Καλαθάς), Δ. Πλατής, Παπαδάτος (81΄ Κορομηλάς), Αστερόπουλος (90+΄ Βαρδάρης), Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος.

Κεραυνός: Φιλιππόπουλος, Δούφας, Βουρλούμης, Δημόπουλος, Αγκόλι, Τσιλιβήτας, Κουής, Δρακόπουλος (90+΄ Νιάρχος), Τσιχλής (75΄ Γουργούλης), Κιάμος, Μουπφούκι (80΄ Αλέρτας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος