FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας-Δόξα Ν.Μ. 0-1: Στο κυνήγι του Αίαντα

Ημερομηνία: 03-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας έδωσε συνέχεια στις νίκες, περνώντας και από το Ενωσιακό της Σπιάντζας, εκεί όπου νίκησε τον μαχητικό Πέλοπα Πύργου με 0-1.

Η ομάδα του Γιώργου Λαγού συνεχίζει έτσι να βρίσκεται στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αίαντα, ενώ αυτή του Νίκου Δαβουρλή μάχεται για την αποφυγή των πλέι-άουτ.

Μόλις στο 8΄ το σουτ του Παπαδάτου από μπαλιά του Βασιλόπουλου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Πέλοπας απάντησε στις ευκαιρίες στο 23΄ με το δυνατό σουτ του Ντίνου Δημητρόπουλου να περνά ελάχιστα άουτ. Στο 38΄ έγινε το 0-1 όταν ο Κώστας Δημητρόπουλος έβγαλε βαθιά μπαλιά προς τον Παπαδάτο, αυτός πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα Χρονόπουλο και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48΄ το σουτ του Κουλούρη απέκρουσε ο Χρονόπουλος και στο 53΄ άλλο ένα του Διαμαντή Παναγόπουλου έφυγε άουτ. Ο Πέλοπας από το 65΄ και μετά ανέβηκε πιο ψηλά και είχε ένα απευθείας φάουλ του Δημητρόπουλου που έδιωξε με διπλή προσπάθεια ο Κανελλόπουλος, ενώ στο 78΄ το σουτ του Αστερόπουλου, μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Δόξας. Έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Πέλοπας: Χρονόπουλος, Βασιλόπουλος (80΄Βαρζελιώτης), Πότκα (69΄Π. Πλατής), Καλαθάς, Παναγόπουλος, Αστερόπουλος, Γεωργίου (55’ Νικολόπουλος), Δ. Πλατής, Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος (84΄Μπουλούτας), Μπαχούρος.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Χαβαριώτης (64΄Μπλετσάκης), Πυρρής, Ιωάννου, Τσιρίκος, Κουλούρης, Παπαδάτος, Παναγόπουλος (86΄Κολτσίδας), Πολίτης, Βασιλόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος