FOLLOW US: facebook twitter

Πέφτει η αυλαία την Κυριακή για την «Προξενήτρα»: Τελευταίες παραστάσεις από 13-17 Φεβρουαρίου από την Ομάδα Θεάτρου «Προσκήνιο»

Ημερομηνία: 13-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Από την Τετάρτη 13 έως και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα δοθούν οι τελευταίες παραστάσεις της Ομάδας Θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» με το έργο «Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ» του Θόρντον Γουάιλντερ στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ. Η παράσταση έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα, με το κοινό να κατακλύζει τις ημέρες των παραστάσεων την αίθουσα του δημοτικού θεάτρου, προκειμένου να απολαύσει μια υψηλής αισθητικής κωμωδία που έχει σκηνοθετηθεί με μαεστρία από τον Αλέξανδρο Κοέν, σταθερό συνεργάτη της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Η παράσταση ξεχωρίζει για την απόδοση ενός δύσκολου θεατρικού είδους, αυτού της φάρσας, για την πλοκή και το γρήγορο ρυθμό της και πετυχαίνει μέσα από κωμικές και απρόβλεπτες καταστάσεις να προκαλέσει αβίαστα το γέλιο του θεατή. Εντυπωσιάζουν επίσης τα κοστούμια της παράστασης, τα οποία έχει επιμεληθεί η Χριστίνα Κωστέα, καθώς και οι ψηφιακές προβολές του Βαγγέλη Τσάκωνα που χαρίζουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην παράσταση.

Τα πρόσωπα του έργου ερμηνεύουν οι: Ασπασία Αργυροπούλου (Ντόλλυ Λεβί), Νίκος Λαϊνόπουλος (Οράτιος Βαντεργκέλντερ), Παύλος Γκόρδης (Κορνήλιος Χακλ), Γιώργος Μπαλαούρας (Βαρνάβας Τάκερ), Πέγκυ Δρεμπέλα (Ειρήνη Μολλόϋ), Χριστόφορος Τζόλος (Αμβρόσιος Κέμπερ), Μαρία Μαντά (Φλώρα Βαν Χόϋζεν), Φανή Ζάγκλη (Γερτρούδη), Λάζαρος Κυπριώτης (Μαλαχίας Στακ), Τζωρτζίνα Αργυροπούλου (Αιμιλία), Κωνσταντίνα Τσονοπούλου (Μίνα Φέϋ), Γιώργος Κασκούρας (Ροδόλφος), Ανδρέας Βαχλιώτης (Ιωσήφ), Μάριος Σλακώνης (Αμαξάς) και Αμαρίλντο Σιμονάι (Αύγουστος).

Η παράσταση ξεκινάει στις 9.30 μ.μ., ενώ λόγω μεγάλης προσέλευσης είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. του θεάτρου 26210 36521 από 6.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος