FOLLOW US: facebook twitter

Παζάρι προσφοράς και αγάπης πραγματοποιήθηκε από την Αλληλεγγύη Γαστούνης με καταπληκτικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες

Ημερομηνία: 12-12-2018 | Συντάκτης:

Σε ατμόσφαιρα χαράς, αισιοδοξίας, ανθρωπιάς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της ‘Αλληλεγγύης Γαστούνης» , στα όμορφα στολισμένα γραφεία του  δραστήριου Συλλόγου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Οι καταπληκτικές δημιουργίες των εθελοντών φίλων και μελών του συλλόγου εξέπληξαν τους επισκέπτες οι οποίοι έσπευσαν να τα θαυμάσουν και να τα αποκτήσουν. Χριστουγεννιάτικα στολίδια χειροποίητα, γούρια, πίνακες ζωγραφικής, δεντράκια, χριστουγεννιάτικα στεφάνια, κουμπαράδες  και ότι μπορείς να φανταστείς, όλα καλλιτεχνικές δημιουργίες υψηλής αισθητικής που εντυπωσίασαν τον κόσμο που επισκέφθηκε το παζάρι. Όλοι οι εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι προσφοράς, εθελοντισμού και αγάπης, υπερέβαλλαν εαυτόν δημιουργώντας έργα γεμάτα ελπίδα. Στον εξαιρετικά διακοσμημένο χώρο των γραφείων του Συλλόγου, οι επισκέπτες και προσκεκλημένοι στο μπαζάρ, ψώνισαν και κεράστηκαν γλυκά εδέσματα και καφέδες.

Το Δ.Σ της Αλληλεγγύης Γαστούνης που πάντα εντυπωσιάζει με τις δράσεις του και βρίσκεται κοντά στον συνάνθρωπο με πνεύμα προσφοράς,  ευχαρίστησε όλους όσους αφιέρωσαν το χρόνο τους και πραγματοποιήθηκε αυτή η καταπληκτική βραδιά και έστειλε προς όλους τις ευχές του. «Ας γίνει το άγιο φως των Χριστουγέννων η αφορμή να ανοίξουμε την ψυχή μας στην Αγάπη, να γεμίσουμε Πλούτο και Ευτυχία.. Καλές γιορτές σε όλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος