FOLLOW US: facebook twitter

Αντώνης Πατρινός: «Το κλείσιμο του Τμήματος Γεωπονίας Αμαλιάδας είναι καθαρά κυβερνητική επιλογή»

Ημερομηνία: 14-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

«Η κατάργηση του τμήματος Γεωπονίας Αμαλιάδας είναι καθαρά κυβερνητική επιλογή» τονίζει με επιστολή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας Αντώνης Πατρινός, η οποία κοινοποιείται στον Πρωθυπουργό, τον Υφ. Παιδείας Α. Συρίγο, τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων, τους Ηλείους βουλευτές, τον Πρύτανη του Παν. Πατρών και τον πρόεδρο του τμήματος Γεωπονίας Αμαλιάδας και συνεχίζει «Μιας κυβέρνησης, που εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο για τέσσερα χρόνια, από τις 8 Ιουλίου 2019… Ενός Δημόσιου που αντιφάσκει , πελατολογεί ,ασόβαρο Δημόσιο, γεμίζοντας ανασφάλεια τους πολίτες του.

Πριν από δέκα περίπου χρόνια, κρίνεται απαραίτητη η δημιουργία σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Αμαλιάδα ( Τ.Ε.Ι) .

Πριν από δύο χρόνια η σχολή αυτή «αναβαθμίζεται» σε Πανεπιστημιακή.

Τώρα (2021), κρίνεται περιττή, καταργείται.

Δεν μπορείτε να βρείτε ρυθμό , συνέχεια αποφασίζετε πελατειακά , από που κατάγονται τα εκάστοτε στελέχη σας, ακόμα και στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας. Χρησιμοποιήσατε προσχηματικά, για άλλοθι μια εγκάθετη συγκλητική απόφαση, που ουσιαστικά την υπαγορεύσατε, κολακεύοντας την κοντόφθαλμη αντιεκπαιδευτική κρίση , που εκκινεί από το να μένουν τα μέλη της (Συγκλήτου) στην μεγαλούπολη.

Και μη μας κλείσετε το μάτι ότι κάτι άλλο θα μας δώσετε , κρατείστε τα καθρεφτάκια σας , να κοιτάζεσθε , μπας και καταλάβετε ότι πρέπει να μας αφήσετε ήσυχους.

Σε λίγο θα κουρνιάζουν καρακάξες στις δομές του πανεπιστημίου σας, για τις οποίες δαπανήθηκαν τόσα και τόσα από το μικρό εισόδημα του πολίτη , της χώρας. Σοβαρευτείτε και δώστε τις δομές μας πίσω, αμέσως , πριν το καλοκαίρι μπει και μην περάστε από δω, δεν σας χρειαζόμαστε.

Αντώνιος Πατρινός

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος