FOLLOW US: facebook twitter

Αντώνης Πατρινός: «Αναγκαία, μόνη και τελευταία παρέμβαση, για τους εραστές της δημοσιότητας»

Ημερομηνία: 04-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στην επιλογή του, για την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας δια περιφοράς και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης, αναφέρεται με επιστολή του, ο πρόεδρος του ΔΣ Αντώνης Πατρινός.

“Η επιλογή του τρόπου σύγκλησης της συνεδρίασης του Δ.Σ. αποτελεί και είναι αποκλειστική επιλογή του Προέδρου. Και οι τέσσερις επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Ήλιδας, συμπεριλαμβανομένου και του Δημάρχου, που με γνωρίζουν πάνω από μισό αιώνα, ξέρουν καλά ότι κανένας δεν μου επιβάλλεται, πολλώ δε μάλλον ουδείς με εκβιάζει όπως και αν το επιχειρήσει. Γνώμονας για την συνεδρίαση του Δ.Σ. με περιφορά αποκλειστικά είναι η διαφύλαξη της υγείας των συμμετεχόντων, των προσώπων, που συγχρωτίζονται και γενικότερα του λαού του Δήμου. Το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι σε εξέλιξη,  μας  χτυπάει την πόρτα, αφού ο γειτονικός Νομός Αχαΐας κοκκίνισε ήδη, όπως η Βόρεια Ηλεία  που βρίσκεται στα όρια του κόκκινου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα παραμείνει ζωντανό και λειτουργικό μέσα στις ζοφερές συνθήκες τα πανδημίας και προσκαλώ όλες τις παρατάξεις να συμβάλλουν σε αυτό”.

Αντώνης Πατρινός,

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος