FOLLOW US: facebook twitter

Πάτρα: 290 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του “Αγίου Ανδρέα” βγαίνουν σε αναστολή

Ημερομηνία: 26-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

290 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα από τους 1.110 συνολικά βγαίνουν σε προσωρινή αναστολή εργασίας από τη στιγμή που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Συνολικά οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί είναι κοντά στους 1.000, με τους περισσότερους από αυτούς να εργάζονται στα νοσοκομεία της Πάτρας. Θυμίζουμε ότι η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει για σήμερα στάση εργασίας στην οποία μετέχουν και οι εργαζόμενοι στην Πάτρα.

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” αναφέρει: «Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Συμμετέχουμε σήμερα στην πανελλαδική κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, όπου η παρουσία όλων είναι αναγκαία και απαραίτητη, προκειμένου να εκφράσουμε την αντίθεση μας στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ των εμβολιασμών, ζητώντας την μη εφαρμογή της αντιδραστικής αυτής διάταξης, που θα διαλύσει τα δημόσια Νοσοκομεία, για τρεις βασικούς λόγους:

1ον. Να μην τεθεί κανένας Συνάδελφός μας σε αναστολή εργασίας, με αυτόν τον αντιδημοκρατικό και αντιδραστικό νόμο, ένα μέτρο για το οποίο σαφώς υπήρχαν κι άλλες πιό εφικτές λύσεις.

2ον. Να μήν επιβαρυνθούν, λόγω αυτής της εξέλιξης, οι εναπομείναντες στην εργασία εμβολιασμένοι Συναδελφοί μας, οι οποίοι χωρίς να ευθύνονται για τίποτε θα κληθούν να καλύψουν την λειτουργία του Νοσοκομείου εργαζόμενοι χωρίς άδειες και ρεπό.

3ον.  Να μην  διασαλευτεί η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου μας, κάτι που είναι αναγκαίο και απαραίτητο ειδικά σ΄ αυτήν την φάση της έξαρσης της πανδημίας.».

Πηγή: patrasevents.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος