FOLLOW US: facebook twitter

«Πάσχα Μαζί» στο Grecotel – Πασχαλινά πακέτα 4 διανυκτερεύσεων σε Κυλλήνη

Ημερομηνία: 14-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Έτοιμη η Grecotel να υποδεχτεί το σταδιακό άνοιγμα των ταξιδιών, αλλά και θέλοντας να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του εσωτερικού τουρισμού, σχεδίασε με ασφαλή πρωτόκολλα, πακέτα αποδράσεων για την πιο αυθεντική ελληνική γιορτή, το Πάσχα.

Ουσιαστικά η εμβληματική ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα δίνει μια πρώτη αίσθηση ελευθερίας κι έτσι  σχεδίασε και προσφέρει το «Πάσχα Μαζί». Όπως αναφέρει, πρόκειται για «μια μαγική εμπειρία για όλη την οικογένεια, ένα μοναδικό ταξίδι στις ομορφιές του τόπου μας και τις παραδόσεις». Με πολλαπλές επιλογές, ανάλογα με τις συνθήκες και τους κανόνες μετακίνησης που θα ισχύσουν, καλεί τους λάτρεις της αυθεντικής φιλοξενίας για το πρώτο μπάνιο την Πρωτομαγιά, για ένα πραγματικό αναστάσιμο τραπέζι γεμάτο γεύσεις και κόπους δημιουργών.

Στο πλαίσιο αυτό η Grecotel, τόσο για αποδράσεις εντός νομού ή για διανομαρχιακές μετακινήσεις – εφόσον επιτραπούν, με αυστηρά πρωτόκολλα – προσφέρει μια σειρά από εναλλακτικές σε μονάδες της, που κύριο χαρακτηριστικό έχουν την εγγύτητα σε μεγάλα αστικά κέντρα της νότιας χώρας, αλλά και τις μεγάλες διαθέσιμες εκτάσεις και επιφάνειες και τους καταπράσινους ανοικτούς χώρους.

Να σημειωθεί ότι στα πακέτα προτείνει τύπους δωματίων που μπορούν να φιλοξενήσουν 5μελείς  οικογένειες.

Αναλυτικά η εταιρεία με γνώμονα τη συγκυρία σχεδίασε:

Πάσχα Μαζί στην Κυλλήνη* στις μεγάλες παραλίες της Κυλλήνης, την υπέροχη ελληνική φύση.

Το Grecotel Olympia Oasis είναι ένας οικογενειακός παράδεισος. Για το φετινό Πάσχα μάλιστα προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα σε μορφή all inclusive (όπου τα πάντα είναι μέσα στην τιμή) για ξέγνοιαστες μέρες χαλάρωσης. Η εκκλησία του ξενοδοχείου μάλιστα θα  είναι στολισμένη και μυροφόρα, τα έθιμα και οι παραδόσεις ζωντανές μέσα από τα προγράμματα των ημερών και την καταπληκτική γαστρονομία. Ειδικά για φέτος τα παιδιά έως 14 ετών η προσφορά είναι δωρεάν!

ΤO ΠΑΚΕΤO ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝEI

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ALL INCLUSIVE Πλούσιο πρωινό & βραδινό σε μπουφέ με όλες τις παραδόσεις, μεσημεριανό στην πλατεία Oasis με street food, snack, παγωτό, νερό, αναψυκτικά, ζεστά & κρύα ροφήματα, επιλεγμένα αλκοολούχα ποτά & κρασί όλη την ημέρα.

ΔΩΡΕΑΝ TA ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ Oι νηστίσιμες επιλογές της Μ. Παρασκευής. Tο παραδοσιακό μενού του Μ. Σαββάτου με τη διάσημη μαγειρίτσα της Grecotel. Το πασχαλιάτικο τραπέζι της αφθονίας. Τα ποτά all inclusive.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ Για τα παιδιά, τα πάντα, όλα δωρεάν! Διαμονή στο δωμάτιο των γονιών. Διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ TastyCorner 11:00-17:00 και στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα. Ειδικό δείπνο στις 20:00 το Μ. Σάββατο. Δραστηριότητες στην πανέμορφη φύση.

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ GRECOTEL με τις λαμπάδες και τα καλούδια της.

ΔΩΡΕΑΝ WIFI


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος