FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Φαβορί για γραμματέας ο Δ. Βάλαρης-Ανανεωμένη η σύνθεση στη ΝΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 10-05-2022 | Συντάκτης:

-Αναλυτικά τα ονόματα των νέων μελών

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό είναι η σύνθεση της νέας νομαρχιακής επιτροπής και των τοπικών οργανώσεων της Ηλείας στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως προέκυψε από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων της Ηλείας, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η προσέλευση των πολιτών, με πάνω από 5.000 ψηφίσαντες.
Νέα μέλη στη νομαρχιακή εκλέγονται οι εξής: Βασίλης Φάμελος (1318), Δημήτρης Βάλαρης (1279), Παναγιώτης Σολωμός (1097), Πέτρος Γιαννακόπουλος (1036), Σωτήρης Κυπρούλης (992), Δήμητρα Ζαφειροπούλου (972), Ευθαλία Μαρτζάκλη (899), Σταύρος Δανιηλίδης (891), Σταυρούλα Λαμπροπούλου (834), Βασίλειος–Νικόλαος Ντούγκας (673), Θεόδωρος Συναδινός (615), Σοφία Κοτσαύτη (514), Κωνσταντίνος Κριετσιώτης (455). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με βάση τους συσχετισμούς που διαμορφώνονται, νέος γραμματέας αναμένεται να εκλεγεί ο Δημήτρης Βάλαρης κατά τη συγκρότηση σε Σώμα, η οποία θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Σε ό,τι αφορά τη σύνθεση στην Τοπική Οργάνωση του Πύργου, εκλέχθηκαν οι εξής (αλφαβητικά): Βαγγόπουλος Γεώργιος, Ζαφειρόπουλος Δημήτρης, Θεοδωρόπουλος Λάμπρος, Κλαυδιανού Γεωργία, Κλωνάρη Αγγελική, Παναγούλης Χρήστος, Σταματόπουλος Ανδρέας. Οι πληροφορίες της Πρωινής αναφέρουν πως νέος γραμματέας αναμένεται να εκλεγεί ο Γιώργος Βαγγόπουλος, o oποίος με ανάρτησή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όσους τον ψήφισαν.

«Μέσα από την καρδιά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 430 φίλους και φίλες που με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν, με ψήφισαν και τέλος με ανέδειξαν μέλος της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ του Δήμου Πύργου…. Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη τοπικής και νομαρχιακής που εξελέγησαν καθώς και σε όλους τους συνέδρους …Ενωμένοι όλοι μαζί προχωράμε για το ΠΑΣΟΚ. Στο κάλεσμα που θα γίνει στα νεοεκλεγέντα μέλη , για την ανάδειξη Γραμματέα της Τ.Ο. Πύργου του ΠΑΣΟΚ, θα δηλώσω παρών….. και με κάθε αίσθημα ευθύνης, θέλω να διαβεβαιώσω, όχι μόνο αυτούς που με στήριξαν μα κ όλους όσους οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για την ιστορική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, ότι από το μετερίζι μου θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που μαζί δουλέψαμε και είχαμε το αποτέλεσμα αυτό! Ο αγώνας τώρα ξεκινάει!», ανέφερε.

Στην Τ.Ο. Αμαλιάδας εκλέχθηκαν οι εξής: Ζαχαρόπουλου Αγγελική, Θεοδωροπούλου Ειρήνη, Λιακόπουλος Γιάννης, Μάσσαλας Κωνσταντίνος, Παναγούλης Γιάννης, Σαμψούνης Σπύρος, Σωτηροπούλου Χριστίνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος