FOLLOW US: facebook twitter

Πάσχα με ανοιξιάτικο καιρό στην Ηλεία

Ημερομηνία: 20-04-2022 | Συντάκτης:

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Τι αναφέρει ο προγνώστης καιρού Θοδωρής Κονδύλης

Με αρκετό κρύο για την εποχή, 6 βαθμούς στα ορεινά και 10 στα υπόλοιπα είχαμε χθες, το πρωί της Μ. Τρίτης, με ακόμα περισσότερο κρύο το βράδυ καθώς και σήμερα το πρωί οπότε θα πλησιάσουμε θερμοκρασίες τοπικά – στα ηπειρωτικά & ορεινά- κοντά στο μηδέν!

Όπως αναφέρει ο προγνώστης καιρού Θοδωρής Κονδύνλης. “σε αισθητή άνοδο θα είναι η θερμοκρασία στην Ηλεία από την Μ. Πέμπτη, αν κ το πρωινό επίσης θα είναι αρκετά κρύο με ελάχιστες από 5 έως 8 βαθμούς, το μεσημέρι όμως θα ανέβουμε πάνω από τους 20 και ειδικότερα στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Και αυτό γιατί στρέφονται οι άνεμοι σε ΝΑ καταβάτες οι οποίοι θα ενισχυθούν την Μ. Παρασκευή θα φέρουν εκ νέου σκόνη και θα ανεβάσουν περαιτέρω την θερμοκρασία σε επίπεδα των 25 με 27 βαθμών Κελσίου. Δεν αποκλείεται να σημειωθούν στα βορειοδυτικά του νομού λασποψιχάλες.

Στροφή του ρεύματος σε ΒΔ το Μ. Σάββατο, θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα με την θερμοκρασία σε πτώση στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, 22-23 βαθμούς Κελσίου.”
Και φτάνοντας στο πολυπόθητο Πάσχα, ο κ. Κονδύλης αναφέρει ότι στην Ηλεία θα γιορτάσουμε την Κυριακή του Πάσχα με απόλυτα ανοιξιάτικο καιρό λιακάδα και θερμοκρασία στους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος