Ο Άρης Κόκκορης, ένα από τα επιθετικά όπλα του ΠΑΣ Πύργος.
 

Την Κυριακή στις 4μ.μ. στον Πύργο

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΣ Πύργος έχει τρεις σερί νίκες στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, που τον έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας, μόνο πρώτο και την Κυριακή υποδέχεται στις 4μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου τον Ερμή Μελιγούς, για την 5η αγωνιστική. Η ομάδα του Πύργου στοχεύει στην τέταρτη σερί νίκη της, ώστε να παραμείνει στο ρετιρέ του ομίλου. Απέναντί της θα βρει μια ομάδα που έχει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια (ισοπαλία 0-0 στο Γύθειο) και την οποία είχε αντιμετωπίσει στα περσινά μπαράζ ανόδου και την είχε κερδίσει δύσκολα με 1-0 στον Πύργο, με γκολ του Μπαρμπαρούση στο 84΄.

Κάθε ματς θέλει προσοχή για να μη χαθούν βαθμοί κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες και αυτό τονίζει και ο τεχνικός Νώντας Κουτρομάνος: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν κοιτάζουμε την βαθμολογική θέση του αντιπάλου, διότι μπορεί να κερδίσεις ντέρμπι και να χάσεις βαθμούς με ομάδες που δεν είναι τόσο δυνατές και αυτοί οι βαθμοί να σου λείψουν στο τέλος. Οπότε πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι την Κυριακή, για να πάρουμε τους 3 βαθμούς», ανέφερε χθες στην «Πρωινή» ο 41χρονος τεχνικός, που πάντα-ορθώς- κρατά χαμηλούς τόνους και με αυτή την φιλοσοφία προετοιμάζεται τους παίκτες του.

Επιστροφή Μπίσα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Θανάσης Μπίσα θα είναι στην αποστολή και είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει ύστερα από τον τραυματισμό του. Στον αντίποδα, πέρα από τους εδώ και καιρό τραυματίες Μπέριο και Μπαρμπαρούση, που μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν επιστρέψει αμφότεροι, απών την Κυριακή θα είναι, εκτός απροόπτου, και ο Βασίλης Μπούζας, που τραυματίστηκε στο Λουτράκι (στον δικέφαλο) και κάνει θεραπείες.

Διαιτητής ο Βαλκανάς

Ο Στράτος Βαλκανάς από την Λακωνία με βοηθούς τουςΑντωνόπουλο, Μάρκου επίσης από την Λακωνία θα διευθύνουν το ματς της Κυριακής στον Πύργο ανάμεσα στον ΠΑΣ Πύργος και τον Ερμή Μελιγούς.

To πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Κυριακή 19/10-Ώρα 3μ.μ.

Ζάκυνθος – Α.Ο. Λουτρακίου: Κουρτέσης, Τσούκας, Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

Ώρα 4μ.μ.

ΠΑΣ Πύργος – Ερμής Μελιγούς: Βαλκανάς, Αντωνόπουλος, Μάρκου (Λακωνίας)

Παναχαϊκή – Πανθουριακός: Ζυγάς, Τάκος, Ροκοπάνος (Αιτωλοακαρνανίας)

Πανγυθεατικός – Μιλτιάδης: Μπέγκος, Τσιδώνης, Λυκομήτρος (Αργολίδας)

Παναιγιάλειος – Θύελλα Πατρών: Κουτρομάνος (Καρδίτσας), Δαφερέρας (Πειραιά), Κωνσταντόπουλος (Πειραιά)

Κόρινθος – Πέλοπας Κιάτου: Ζήκος (Αχαΐας), Γαλάνης (Αχαΐας), Γκουριώτης (Αργολίδας)