FOLLOW US: facebook twitter

Παραδόθηκαν τα υπερσύγχρονα μηχανήματα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
-Σε λειτουργία ο αξονικός τομογράφος και το ψηφιακό ακτινολογικό που δώρισε ο Α. Παπαδάκος στο Τ.Ε.Π της νέας πτέρυγας

Σε μια σεμνή τελετή, πραγματοποιήθηκε η παραλαβή του σύγχρονου αξονικού τομογράφου και του ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος, δωρεά του ομογενή Ανδρέα Παπαδάκου στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης «μετά από μια πενταετία που το νοσοκομείο έζησε την απαξία, σήμερα είμαστε στην  ευχάριστη θέση να ατενίζουμε με ιδιαίτερη αισιοδοξία το μέλλον. Εμείς όμως σε πείσμα όλων όσων προσπαθούσαν να μας μετατρέψουν σε κέντρο υγείας, όχι μόνο κρατήσαμε το ίδρυμά μας αλλά προχωράμε βήματα μπροστά ώστε να αποτελέσει νοσηλευτικό ίδρυμα – πρότυπο για τις επόμενες δεκαετίες». Ο Δήμαρχος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον άμεσο συνεργάτη του και μεγάλο δωρητή του νοσοκομείου κ. Ανδρέα Παπαδάκο. Ουσιαστικό ρόλο στην αναβάθμιση του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, είπε στην συνέχεια ο κ. Λυμπέρης «έχει διαδραματίσει ο Ανδρέας Παπαδάκος. Είναι ο άνθρωπος που έβγαλε από την τσέπη του αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τον αξονικό τομογράφο, το ψηφιακό ακτινολογικό και οτιδήποτε άλλο χρειάστηκε για να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα. Ένα ευχαριστώ είναι μικρό μπροστά στα μεγάλα που έχει και θα συνεχίσει να κάνει ο Ανδρέας για την Αμαλιάδα». Εμφανώς συγκινημένος ο κ Παπαδάκος, ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην τελετή και δεσμεύτηκε πως θα είναι πάντα εκεί και θα στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις το νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Ακολούθησε επίσκεψη σε όλους τους χώρους της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Αμαλιάδας ενώ οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα έδωσαν τιμητική πλακέτα στο μεγάλο δωρητή Ανδρέα Παπαδάκο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος