
Στην Αμαλιάδα από την Π.Β.Α και τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών
Η Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας ανοίγει τις πολιτιστικές της δράσεις για την νέα σεζόν με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση-παρουσίαση σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών.
Έτσι, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2025, στις 7 το απόγευμα, συνδιοργανώνουν παρουσίαση του έργου του Ηλείου λογοτέχνη Ανδρέα Φουσκαρίνη, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας.
Σε αυτή τη συνάντηση και συνομιλία με τον ίδιο τον δημιουργό και τις φιλολόγους κ. Ευγενία Αδαμοπούλου και κ. Μαργαρίτα Αργυράκη, θα παρουσιαστεί το ποιητικό και πεζογραφικό έργο του Ανδρέα Φουσκαρίνη με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, κάνει πρεμιέρα και η ΛΕΣΧΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, στην οποία θα σχολιαστεί το βιβλίο “Κοιλάδα της Λάσπης” της Ιωάννας Μπουραζοπούλου.