FOLLOW US: facebook twitter

Παρέμβαση Ν. Κοροβέση στον Υπ.Οικονομικών για την άμεση στήριξη των επιχειρήσεων καταλυμάτων, ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας »

Ημερομηνία: 19-08-2021 | Συντάκτης:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης, κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι επιχειρηματίες της εστίασης και των καταλυμάτων στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές , απέστειλε  προς τον υπουργό οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα επιστολή για την οικονομική στήριξή τους.

Με την επιστολή αυτή ζητήθηκε από τον υπουργό να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου όχι μόνο να ανακουφιστούν οικονομικά οι επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχειακών καταλυμάτων  καθώς οι πυρκαγιές προκάλεσαν ένα κύμα ακυρώσεων και εγκατάλειψης από τους ενοικιαστές των μονάδων αυτών αλλά και να δοθεί η βάση για την ανάκαμψή τους.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης «Η στήριξη της τουριστικής βιομηχανίας που αποτελεί βαρόμετρο οικονομικής ευημερίας και ανάπτυξης του τόπου μας, ειδικά τα τελευταία δύσκολα χρόνια, είναι επιβεβλημένη» .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος