FOLLOW US: facebook twitter

Παρέμβαση 868.000 ευρώ στο αγροτικό δίκτυο Zαχάρως

Ημερομηνία: 31-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τη ριζική αναβάθμιση του αγροτικού δικτύου δρομολογεί η δημοτική Αρχή Ζαχάρως, προκειμένου να διευκολύνει τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους στην άνετη, ασφαλή και πιο οικονομική μεταφορά των προϊόντων τους.

Σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές, ο καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και η κατάρτιση των όρων της διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη, κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζαχάρως», προϋπολογισμού 867.409,41 € με ΦΠΑ, με βάση τη σχετική μελέτη που συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του δήμου, ενώ ορίστηκαν και τα μέλη της επιτροπής διαγωνισμού.

Για την κάλυψη της δαπάνης κατασκευής του έργου έχει εγγραφεί και έχει εγκριθεί σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2019. Σύμφωνα με τη μελέτη, προβλέπονται σημαντικές παρεμβάσεις στους αγροτικούς δρόμους των κοινοτήτων του Δήμου Ζαχάρως, με ασφαλτόστρωση υφιστάμενων, χωμάτινων ή/και χαλικοστρωμένων αγροτικών οδών, συνολικού μήκους 9,295 χιλιομέτρων. Οι παρεμβάσεις αφορουντις Τ.Κ. Καλίδονας (οικισμός Κοστομέρας), Τ.Κ. Νεοχωρίου, Τ.Κ. Ν. Φιγαλείας (οικισμός Φασκομηλιάς), Τ.Κ. Λεπρέου, Τ.Κ. Νέας Φιγαλείας, Τ.Κ. Ανηλίου, Τ.Κ. Ταξιαρχών, Τ.Κ. Κακοβάτου, Τ.Κ. Αρτέμιδας, Τ.Κ. Μακίστου. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε εκατόν ογδόντα ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος