FOLLOW US: facebook twitter

Στηρίζουμε τον Γιάννη…: Με μια νέα πρωτοβουλία αλληλεγγύης από το cafe parea της οδού Πατρών στον Πύργο

Ημερομηνία: 15-01-2021 | Συντάκτης:

Με μια νέα πρωτοβουλία αλληλεγγύης, επανέρχεται το γνωστό καφέ  σε όλους για τις σχετικές δράσεις εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης στον Πύργο, το cafe parea της οδού Πατρών, καθώς αυτή τη φορά επέλεξε να συνεισφέρει με τον τρόπο του, με μέρος των εσόδων του καταστήματός του στην πλατεία Αυγερινού αλλά και την στήριξη όλων των φίλων του με την τοποθέτηση ενός κουμπαρά εντός του καταστήματος., στηρίζοντας τον Γιάννη. Έναν 25χρονο από την γείτονα Καλαματα που έχει ανάγκη από την στήριξη όλων μας για να νικήσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Όπως επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες του καφέ Γιάννης Πλεμμένος και Αλέξανδρος Καλύβας σε ανάρτησή του στα social media προκειμένου να δούν το καλεσμά τους όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες “   Ο Γιάννης είναι 25 χρόνων ζει στην Καλαμάτα και πάσχει από συγγενή σπονδυλο-επιφυσιακή δυσπλασία (SED congenital) με σκολίωση

Μια σπάνια πάθηση που προκαλεί σοβαρές αναπηρίες σε όλο το σώμα. Η μοναδική του ευκαιρία να ανακάμψει η δική μας χειρονομία καλοσύνης και στήριξης!

Ύστερα από παροτρύνσεις δικών του ανθρώπων στο κατάστημα μας Parea coffee house Πατρών 108 στον Πύργο Ηλείας θα βρίσκεται κουμπαράς για την στήριξη του!

Επίσης μέρος των εσόδων του καταστήματος για τον Γενάρη μήνα θα διατεθεί για την θεραπεία του!

Ο αριθμός λογαριασμού για όποιον μπορεί να βοηθήσει είναι ο παρακάτω στην τράπεζα eurobank

IBAN: GR9502602600000890200897097- Όνομα δικαιούχου: Τύρος Ιωάννης”

Όλοι λοιπόν στο πλευρό του 25χρονου Γιάννη, είτε με έναν καφέ, είτε με τον οβολό μας…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος