FOLLOW US: facebook twitter

Parea για την Φλόγα: Για 3η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει το Σύλλογο γονέων και παιδιών με νεοπλασματική ασθενεια

Ημερομηνία: 08-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, για 3η συνεχόμενη χρονιά το PareaCafe στηρίζει το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» δημιουργώντας μία ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους, με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας. Οι δράσεις στήριξης και αυτή τη χρονιά θα είναι πολλές. Από τις 16:00 έως και τις 22:00 στον χώρο του PareaCafe στην Κύπρου 2 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία ενώ θα γίνουν ενημερώσεις και για δωρεά μυελού των οστών. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος τα έσοδα από τις πωλήσεις που θα γίνουν την Παρασκευή 11 Μαΐου στα δύο καταστήματα PareaCafe (Κύπρου 2 και Πατρών 108) θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον σύλλογο «Φλόγα». Οι δράσεις στήριξης ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Από τις 18:00 έως αργά το βράδυ το Ι.ΙΕΚ. Σμαρνάκη θα παρασκευάσει γευστικές δημιουργίες οι οποίες θα προσφερθούν σε όλους όσους βρεθούν εκεί. Στο πλευρό του Parea Cafe θα βρεθεί ο Νομαρχιακός Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και ΑμεΑ «Ήλις», αλλά και το Σωματείο Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας που σε δύο περίπτερα θα εκθέσουν χειροποίητα αντικείμενα φτιαγμένα με πολύ μεράκι τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν στο σύλλογο «Φλόγα». Στον χώρο θα βρεθεί και η εικαστικός Δήμητρα Καραχάλιου & Φίλοι της, οι οποίοι θα διαθέσουν πίνακες τους για τις ανάγκες του συλλόγου «Φλόγα». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση- διάθεση της ποιητικής συλλογής «Η Μελωδία της καρδιάς» της στρατιωτικού Ευγενίας Χριστοπούλου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εκείνη τη μέρα για τους σκοπούς της Φλόγας.

Το στιγμιότυπο από την περσινή δράση του parea cafe για δότες μυελού των οστών

Ενημέρωση

Κι επειδή το θέμα του «Καρκίνου στην παιδική ηλικία» είναι ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί πλήθος κόσμου, στον χώρο του PareaCafe στην πλατεία Κύπρου θα βρεθούν η εκπρόσωπος του συλλόγου Φλόγα Χριστοπούλου- Παπαϊωάννου Τασία, ενώ η Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Αφροδίτη Γκινοπούλου θα αναφερθεί σε θέματα παιδικού καρκίνου. Το ρόλο της διατροφής θα αναπτύξει η διαιτολόγος- διατροφολόγος Χριστακοπούλου Μαρία. Κι επειδή το να στηρίζεις τα παιδιά που δίνουν την μάχη με τον καρκίνο είναι πολύ σημαντικό φέτος θα τιμηθούν η Ηλεία Παραολυμπιονίκης Έφη Βλάμη και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αλπινιστικής Ομάδας, για την προσφορά τους στα παιδιά!

Διασκέδαση

Από την εκδήλωση όμως δεν θα λείψουν και οι στιγμές διασκέδασης. Έτσι στις 21:00 θα υπάρξει παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Φώτη & Χρήστου Πλέσσα ενώ θα ακολουθήσει χορός από την Ακαδημία αθλητικού χορού –DanceLifeSteps. Η φετινή μας εκδήλωση θα κλείσει με πολύ μουσική από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Πύργου και την στήριξη των κκ. Φώτης Παπαθεοδώρου, Ελευθερία Μυλωνά, Ελένη Αναγνωστοπούλου. To Parea στηρίζει το έργο του συλλόγου Φλόγα και προσκαλούμε όλους όσους επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, βοηθώντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος