FOLLOW US: facebook twitter

Παρασκευή 30/07: Προτάσεις για διασκέδαση στην Ηλεία

Ημερομηνία: 30-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Latin Party στο «El Profesor»


Απόψε μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει στο «El Profesor Cocktail Bar» στον Πύργο λίγο μετά τις 10 μ.μ. Ελάτε να χορέψετε σε latin, και όχι μόνο ρυθμούς. Σας περιμένουν.

Η Banda Morena live στην «Agora»


Η Banda Morena με τους Εύη Αναστοπούλου, Νικόχρηστο Λαμπαούνα, Φώτη Αθανασόπουλο, Νίκο Χαραλαμπάκη, Θοδωρή Βένδρα και Λεωνίδα Βασιλόπουλο θα μας ξεσηκώσουν με τις υπέροχες μουσικές τους απόψε στο μαγαζί «Agora Marine Bar & Cuisine» στο Κατάκολο.

Ώρα έναρξης: 22:00 / Τηλ. Κρατήσεων: 6971581611

Drink cocktail & listen Greek στο «Mercado»


Οι κλασικές βραδιές κοκτέιλ επέστρεψαν στο αγαπημένο σας στέκι, το «Mercado Bar» στον Πύργο και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε μια μοναδική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Οι «Passepartout» live στο «ΘΕΑ»


Οι «Passepartout» έρχονται απόψε στο «ΘΕΑ» στον πεζόδρομο της Κουρούτας και προσφέρουν σε παλιούς και πιστούς φίλους που έχουν καιρό να τους απολαύσουν, αλλά και σε όσους δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν, μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια και κέφι! Μην τους χάσετε.

50 αποχρώσεις του μπλε στο «Μπλε»


Απόψε το «Μπλε Beach Bar» στην Κουρούτα σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι με τον dj Σάκη Γκρίλλα να σας ανεβάζει την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό.

Τηλ. Κρατήσεων: 6970325588.

Ηρακλής Φάμελος & Μαρκέλλα Βαρβαρέσου live στο «Αίθριον»


Μια αξέχαστη μουσική βραδιά θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους οι μουσικοί Ηρακλής Φάμελος και Μαρκέλλα Βαρβαρέσου απόψε στο «Αίθριον cocktail bar» στα Καλακέικα Σκαφιδιάς.

Τηλ. Κρατήσεων: 6973425418 & 6977270445.

Greek Party στο «White Island»


Απόψε το «White Island Summer Club» στην Κουρούτα διοργανώνει μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική με τον γνωστό dj Γιάννη Φουρνομίτη να σας κρατάει συντροφιά μέχρι το πρωί.

Τηλ.  Κρατήσεων: 6985769710

«Best seller cocktails» στο «My Friend’s»


Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Best seller cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος