FOLLOW US: facebook twitter

Παραμύθι (5) – Γράφει η Γιαγιά με το ένα Δόντι

Ημερομηνία: 02-12-2021 | Συντάκτης:

ΖizanioNews #6

Μότο ημέρας: Το σινεμά του σήμερα σπάει όλα τα σύνορα!

Συνέχεια από το προηγούμενο…

Στο «καταραμένο πάρκο» ακόμα και οι μέλισσες είχαν σταματήσει το βούισμα τους και μόνο ένας βόμβος επαναλαμβανόταν «#LIKE4LIKE»…. που ενοχλούσε την πεταλούδα και την παρέα της. Τότε είδαν να φτάνει στην διπλανή ακρογιαλιά μια κοπέλα, που τους συστήθηκε: «Το όνομα μου είναι Ντολάπο, και έρχομαι από ένα σχολείο στο CeroHueso, που μας διδάσκουν ξόρκια και γητέματα. Ενημερωθήκαμε για την κατάρα με ένα στιγμιαίο καθρέφτισμα στη σφαίρα του μάγιστρουκαι με έστειλαν να σας ενημερώσω ότι πρέπει να ψεκάσετε τις χάρτινες φιγούρες με τα δάκρυα του Σηκουάνα για να επιστρέψουν στην ανθρώπινη φύση τους. Μετά θα πρέπει να κάνουν μια βουτιά στη λάσπη της λίμνης για να έρθει η οριστική κάθαρση.»

Τα κορίτσια ανέβηκαν στις διερχόμενες αγριόπαπιες, να ταξιδέψουν μέχρι το Παρίσι να φέρουν τα ιαματικά δάκρυα.

Η πεταλούδα πετούσε στην παραλία και ένα περαστικό καναρίνι της έδειξε ένα μπουκάλι, με έναν διπλωμένο κύλινδρο χαρτιού μέσα, που μόλις ξέβρασε το κύμα. Οι μικροί μαθητές, που μόλις είχαν φτάσει με το σχολικό λεωφορείο για την εκδρομή τους, το άνοιξαν με περιέργεια και άρχισαν να διαβάζουν το περιεχόμενο του γράμματος: «Αγαπητέ κε Φίρερ…» ξεκινούσε και όλοι ανατρίχιασαν με την ανάμνηση της φρίκης και το παρέδωσαν στο τμήμα με τα απολεσθέντα του πάρκου.

Η πεταλούδα ένιωσε ότι πρέπει να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών και άρχισε να τους μιλάει για το φεστιβάλ. Ο δάσκαλος είπε ότι θα έρθουν με τα παιδιά στον Απόλλωνα, να προλάβουν τις τελευταίες προβολές.

Μπήκαν όλοι στο σχολικό λεωφορείο και ξεκίνησαν για τις χίλιες και μια νύχτες σινεμά…

 

Συνεχίζεται…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος