FOLLOW US: facebook twitter

Παραμύθι (2) – Γράφει η Γιαγιά με το ένα Δόντι.

Ημερομηνία: 29-11-2021 | Συντάκτης:

Zizanio News #3

Μότο ημέρας: «Μπείτε στην παρέα μας να μάθετε τα νέα μας!»

Συνέχεια από το προηγούμενο…

Οι θεατές -τόσο εκστασιασμένοι με την παράσταση- δεν αντελήφθησαν το σπασμένο κρύσταλλο, που ευτυχώς δεν προκάλεσε ιδιαίτερες ζημιές ή τραυματισμούς, αλλά ένιωσαν το πέταγμα της πεταλούδας και αναρωτήθηκαν…

Η πεταλούδα, αφού έβγαλε με χαριτωμένο τρόπο το πανωφόρι της από δέρμα φώκιας που φορούσε, τίναξε φιλάρεσκα τα φτερά της και τότε κάθισε πάνω στο μικρόφωνο. Τους συστήθηκε, μίλησε για το Φεστιβάλ Ολυμπίας και τους ενημέρωσε για το σκοπό του ταξιδιού της. Όλοι ήθελαν να μάθουν περισσότερα εκτός από το αγενέστατο αγόρι της γαλαρίας που είπε σαρκαστικά : «Άστο για αύριο» και πέταξε το τενεκεδάκι του αναψυκτικού του στο πάτωμα.

Όταν τα παιδιά της χορωδίας ενημερώθηκαν για τις διαδικτυακές δράσεις του φεστιβάλ έτρεξαν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για συμμετοχή, που οι οργανωτικές αδερφές ανέλαβαν να καταχωρήσουν.

Για την αναζήτηση του πνεύματος της μηλιάς δύο κορίτσια είπαν πως θα αναλάβουν να το βρουν: «Εγώ, η Γιούλια και η μαχήτρια φίλη μου, νομίζουμε ότι θα εντοπίσουμε εύκολα το μέρος που διακοπεύει- αφού γνωρίζουμε πολλούς από τους θρύλους της περιοχής και θα πάμε να τον βρούμε , θα τον ρωτήσουμε για το αηδόνι και θα τηλεγραφήσουμε την απάντηση.

Κάποιο άλλο κορίτσι είπε ότι πριν λίγα χρόνια είχε επισκεφτεί με τους γονείς την περιοχή και είχε γνωρίσει ένα σαλιγκάρι- τον Τσοκ-τσοκ, που θα ήθελε να ξαναδεί. Η πεταλούδα της είπε ότι θα μπορούσαν να πάνε μαζί, να τον βρουν.

Τότε εμφανίστηκε ο φίλος της, ο Space boy, λέγοντας ότι προσφέρεται με το αερόστατό του να ταξιδέψουν στην πεδιάδα της Ολυμπίας αναζητώντας τον Τσοκ- τσοκ…

Συνεχίζεται…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος