FOLLOW US: facebook twitter

Παραλειπόμενα από το περιφερειακό συμβούλιο

Ημερομηνία: 23-02-2021 | Συντάκτης:

*Σαν υποψήφιος περ/ρχης μίλησε ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης. Στο τέλος του ξέφυγε και ένα «η περιφέρειά μας»! Επιχείρησε να αντιπαρατεθεί στον Φαρμάκη, αλλά εκείνος δεν «τσίμπησε» και αφού τον διόρθωσε για μια ανακρίβεια, τον ευχαρίστησε για την «όμορφη και δημιουργική συζήτηση».

*Με τον Μπούρα όμως το φιτίλι άναψε, διότι ο Μωραΐτης είπε πως το Παν/μιο κάνει τη βρόμικη δουλειά που δεν θέλει να κάνει η κυβέρνηση. Εκεί ο πρύτανης φούντωσε και του απάντησε ότι παραιτήθηκε από αντιπρύτανης εξαιτίας του ν. Γαβρόγλου κι ότι «βρόμικες δουλειές δεν έκανα ποτέ. Τον Μπούρα βρίσε τον όσο θες, τον πρύτανη θα τον σέβεσαι».

*Διόλου θετική η στάση της «γαλάζια» βουλευτή Αχαΐας, Χρ. Αλεξοπούλου. Επεδίωκε διαρκώς αντιπαράθεση με τους βουλευτές Κωνσταντόπουλο και Καλαματιανό και υποστήριξε σθεναρά ότι δεν αποφασίζει η κυβέρνηση αλλά η ανεξάρτητη Αρχή, λες και το ΤΕΦΑΑ δεν το έκλεισε η κυβέρνηση αλλά κάποια επιτροπή.

*Στη «γαλάζια» βουλευτή απάντησε ο –ταλαντούχος στο να… σφάζει με το βαμβάκι- Διον. Καλαματιανός, λέγοντάς της ότι η κυβέρνηση αποφασίζει. «Θα κληθείτε να ψηφίσετε. Μην το ρίχνετε τόσο το επίπεδο…»

*Η κα Αλεξοπούλου έκανε και δεύτερο φάουλ όταν αναφέρθηκε σε «χωριά και κωμοπόλεις που ήθελαν ΑΕΙ», με αποτέλεσμα να της απαντήσει ο δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης. «Μπορεί να γνωρίζει την Αχαΐα, όπου εκλέγεται. Την Αμαλιάδα δεν την ξέρει, τη συγχωρώ», σχολίασε.

*Με τον μυθικό Σίσυφο παρομοίασε τον εαυτό του ο Γ. Λυμπέρης, εξιστορώντας όσα έχουν συμβεί στον ακαδημαϊκό χάρτη της Ηλείας εδώ και 20 χρόνια. «Κάθε τόσο ο βράχος κατρακυλά και κάθε τόσο καλούμαι να τον ξανασπρώξω στην κορυφή», σχολίασε με αφορμή τις αλλεπάλληλες αλλαγές στα τμήματα από το 2003 μέχρι σήμερα.

*«Απασφάλισε» εναντίον του Παν/μίου Πατρών ο Τ. Αντωνακόπουλος, χαρακτηρίζοντας αστείο το επιχείρημα για απαγορευτικές αποστάσεις. «Το επικαλείστε λες και είναι υπερατλαντικό το Πύργος-Πάτρα», σχολίασε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος