FOLLOW US: facebook twitter

Παραλαβή με… δικαστικό φόντο στη Ζαχάρω!: Λίστα με τις εκκρεμότητες του δήμου ζήτησε ο νέος δήμαρχος Κ. Αλεξανδρόπουλος

Ημερομηνία: 02-09-2019 | Συντάκτης:

Σε κλίμα συναίνεσης και με την παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο δημαρχείο της Ζαχάρως η τελετή παράδοσης-παραλαβής του γραφείο ανάμεσα στον απερχόμενο δήμαρχο Νίκο Χαραλαμπόπουλο και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ζαχάρως, Κώστα Αλεξανδρόπουλο, μετά την ολοκλήρωση των δημαιρεσιών και την εκλογή του νέου προεδρείου.

Ο κ. Χαραλαμπόπουλος υποδέχθηκε με θέρμη τον κ.Αλεξανδρόπουλο στο γραφείο του και του ευχήθηκε καλή θητεία με διάθεση συναίνεσης και γνώμονα το συμφέρον του δήμου και των δημοτών, τονίζοντας ότι –όπως ανέφερε και στην ανακοίνωσή του- ο δήμος έδωσε σκληρές μάχες για να αντιμετωπίσει σκληρά προβλήματα της καθημερινότητας, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατο.

Από την πλευρά του ο νέος δήμαρχος Ζαχάρως ανέφερε ότι πρόθεσή του είναι να εργαστεί μαζί με τους συνεργάτες του με σύνεση, συναίνεση και δημοκρατικές διαδικασίες για να παραχθεί έργο.

«Το δημαρχείο είναι σπίτι όλων των δημοτών και γραφείο ευθύνης. Προτίθεμαι να τιμήσω τον χώρο μαζί με τους συνεργάτες μου, δουλεύοντας με διαλεκτικές και δημοκρατικές διαδικασίες και με τη δυνατότητα να μεταβολίζουμε και να υιοθετούμε ως σκέψη μας κάθε σκέψη από κάθε δημότη καλόβουλο», ανέφερε προσθέτοντας ότι έχει πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνει.

Παραλαμβάνοντας με επιφύλαξη, ο κ. Αλεξανδρόπουλος ζήτησε από τον απερχόμενο δήμαρχος να του παραδώσει το αργότερο έως σήμερα τη λίστα με τις δικαστικές εκκρεμότητες του δήμου Ζαχάρως, ώστε να γίνει καταγραφή και «να υπερασπιστεί η δημοτική αρχή τους ανθρώπους και τα συμφέροντα του δήμου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος