FOLLOW US: facebook twitter

Παραιτήθηκε και ο Σκίπης από τους Τιτάνες

Ημερομηνία: 08-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την Μαρία Πήττα και ο προπονητής Κώστας Σκίπης γνωστοποίησε την παραίτησή του από τις Ακαδημίες Μπάσκετ των Τιτάνων Πύργου.

Ο Κώστας Σκίπης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης παραίτησης της διευθύντριας της ακαδημίας Τιτάνες Καλαθοσφαιριστική Ακαδημία κ. Μαρίας Πήττα, θα ήθελα να ενημερώσω τους αθλητές, γονείς ότι παραιτούμαι και εγώ με τη σειρά μου από την ομάδα που στήριξα και αγάπησα όλα αυτά τα χρόνια ,μην μπορώντας πλέον να στηρίξω ηθικά τον ουσιαστικό λόγο και ύπαρξη μιας υγιούς ομάδας.

Με την ομάδα μας (τα παιδιά μας) τα τελευταία χρόνια μοιράστηκε πολύ έντονα συναισθήματα χαράς, λύπης, αγωνίας, απογοήτευσης, τα οποία βοηθούν τα παιδιά να καταλάβουν ότι στην ζωή περνάμε από αυτά τα στάδια για να επιτευχθεί ο στόχος που είναι ένας υγιής και ισορροπημένος ενήλικας. Κατακτήσαμε πολλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με κορυφαία την άνοδο του παιδικού στην Α’ κατηγορία.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω κυρίως τα παιδιά και τους γονείς τους που συνεργαστήκαμε άψογα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους συνεργάτες μου. Στην ζωή μας πάντα ένας κύκλος θα κλείνει και ένας νέος θα ανοίγει .. με βασικό γνώμονα επιτυχίας “Το πολλαπλάσιο του «Εμείς» προς το «Εγώ», να γίνεται ο καλύτερος δείκτης της ανάπτυξης μιας ΟΜΑΔΑΣ”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος