FOLLOW US: facebook twitter

Παραίτηση του Δ.Σ. της Δόξα Ν.Μ.: «Αποχωρούμε υπερήφανοι, διεκπεραίωσαμε το ηθικό μας καθήκον»

Ημερομηνία: 13-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Διοίκηση της Δόξας Ν.Μανολάδας, μετά την αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας που βίωσε κατά τη χθεσινή Γ.Σ., εξέδωσε ανακοίνωσή μέσω της οποίας δηλώνει πως αποχωρεί σύσσωμη από την ομάδα, θεωρώντας πως έχει επιτελέσει το ηθικό της καθήκον.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. αναφέρει:

«Ακόμα μια χρονιά βιώνουμε αυτό που κάθε χρόνο θεωρούμε πως θα είναι παροδικό… Αλλά όπως διαπιστώσαμε κατά την χθεσινή Γ. Σ δεν είναι έτσι και αυτό μας απογοητεύει όλους, όσους δηλαδή αγαπάμε και είμαστε ενεργοί στις δραστηριότητες της ομάδας.

Τα τεσσερα αυτά χρονια καταφέραμε με την βοηθεια συγκεκριμένων ανθρώπων να έχουμε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική και με προσπάθεια αναδείξαμε νέους ποδοσφαιριστές – αθλητές. Χωρίς να θέλουμε να κινδυνολογήσουμε, ούτε να δραστηριοποιήσουμε κάποιους γιατί αυτό μάλλον είναι το μόνο που δεν καταφέραμε.
Πλέον η ιστορική μας ΔΟΞΑ περιμένει τους νέους ανθρώπους, που εμείς δεσμευομαστε να τους στηρίξουμε ηθικά και οικονομικά να αναλάβουν αυτο το δύσκολο έργο που είναι να κρατήσουν ζωντανή ίσως την τελευταία κοινωνική δραστηριότητα που έχει το χωριό μας. Ο αθλητισμός και ιδίως ο ερασιτεχνικός σημαίνει συλλογικοτητα, ψυχαγωγία, πειθαρχία και πολλά άλλα τόσο σημαντικά για μια κοινωνία.

Αποχωρούμε υπερήφανοι και με τη συνείδησή μας καθαρή, θεωρώντας ότι διεκπεραίωσαμε το ηθικό μας καθήκον.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος