FOLLOW US: facebook twitter

Παράδειγμα προς μίμηση ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ελαιώνα: Με μεγάλη προσέλευση η Εθελοντική Αιμοδοσία της Κυριακής

Ημερομηνία: 09-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Την πρώτη τους ανοιξιάτικη αιμοδοσία, διοργάνωσαν  με επιτυχία και  μεγάλη συμμετοχή την Κυριακή  από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, οι εθελοντές αιμοδότες του δραστήριου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγίων Αποστόλων Ελαιώνα« Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ» που έχουν σαν στάση ζωής το να βάζουν το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ, προσφέροντας στον συνάνθρωπο.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Η αιμοληψία, οργανώθηκε όπως πάντα σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. ΠΥΡΓΟΥ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊο, όπου ανταποκρίθηκαν και ήρθαν να δώσουν αίμα, παλαιοί και νέοι αιμοδότες μεταξύ των οποίων πολλά νέα παιδιά, μήνυμα ελπιδοφόρο για το μέλλον της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η Δ/ντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου κ. Κωνσταντίνα Πανέτα ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και τον Σύλλογο , όπως και τους πρωτεργάτες της αιμοδοσίας τονίζοντας ότι η στάση του Συλλόγου εθελοντών του Ελαιώνα είναι παράδειγμα προς μίμηση για την εθελοντική αιμοδοσία:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

“Μια μέρα όμορφη σήμερα . Ζεστή στη φύση και ζεστή από την ανθρωπιά και την αγάπη των αιμοδοτών στον Ελαιώνα. Ο πατήρ Ηλίας ακούραστος, ήταν εκεί μετά τη Θεία Λειτουργία μέχρι το πέρας της Αιμοδοσίας. Ο δάσκαλος ο κύριος Ανδρέας Πλακούδας  μαζί με το Γιάννη τον Κανελλόπουλο συντόνιζαν τη διαδικασία. Με ηρεμία και παραδειγματική τάξη εξετάστηκαν περίπου 60 εθελοντές αιμοδότες . Δεν έχω λόγια  να εκφράσω τη χαρά μου και την ευγνωμοσύνη μου στους διοργανωτές και στους εθελοντές αιμοδότες.  Και επειδή γίνετε πολύς λόγος γιατί ο νομός είναι τελευταίος σε ανάπτυξη , θα έλεγα ότι η στάση στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας του Αιμοδοτικού  συλλόγου Ελαιώνα να γίνει παράδειγμα προς μίμηση σε όλους μας , σε όποιο τομέα και αν δραστηριοποιούμεθα .”

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος

Βεβαίως η κ. Πανέτα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το νοησλευτικό προσωπικό που έχιε πάντα καθοριστικό ρόλο σε όλες τις αιμοδοσίες, αναφέροντας:

“Για την αιμοληψία στον Ελαιώνα ευχαριστώ τις νοσηλεύτριες Ρανια Μπαρλαμά , Ισμήνη Αυγερινοπούλου και την Αρετή Μπαρλαμπά, η οποία ήρθε για βοήθεια. Ομως δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και το σύζυγό μου Επαμεινώνδα Κωνσταντακόπουλο , ο οποίος μετέφερε στο νοσοκομείο τα δείγματα να σταλούν για έλεγχο . Σε όλους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ.”

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που κάθονται

Τέλος να πούμε ότι την ίδια μέρα, διενεργήθηκαν και  αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. ενώ δικαίωμα ψήφου αλλά και εκλογής είχαν  όχι μόνο οι εθελοντές αιμοδότες αλλά και οι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος