FOLLOW US: facebook twitter

M. Παπασωτηρίου: Τέλος χρόνου για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ

Ημερομηνία: 30-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

menelaos-papaswtiriou

Η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της σε τροχιά εκλογών

Η Ελληνική κοινωνία έχει φθάσει στα όρια της. Η πολιτική που ασκεί τους  τελευταίους μήνες η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, έχουν οδηγήσει την πλειοψηφία των Ελλήνων  σε αδιέξοδο. Ατυχείς  χειρισμοί, ανόητοι πειραματισμοί, πολιτικές ιδιοτέλειες διαμορφώνουν ένα καταστροφικό πολιτικό πλαίσιο εντός του οποίου  δεν μπορεί να ανθίσει η ελπίδα για έξοδο από την κρίση.

Τα  προβλήματα  της καθημερινότητας του πολίτη είναι πολλά.  Τα γεννούν τα αδιάκοπα  σκληρά μέτρα  που λαμβάνει η κυβέρνηση. Ο ΕΝΦΙΑ, ο ΦΠΑ,  τα ταμεία,  οι οφειλές στις τράπεζες με την ταυτόχρονη μείωση των εισοδημάτων, είναι θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων. Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την σφίγγουν κάθε μέρα και περισσότερο. Όσο μένει στην εξουσία   ο  Κ. Τσίπρας , τα πράγματα θα χειροτερεύουν.

Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από την διακυβέρνησή του το συντομότερο. Το μόνο που κατάφερε τον ενάμισι χρόνο    που κυβερνά είναι να διογκώσει τα προβλήματα. Άλλα είπαν και υποσχέθηκαν στον λαό προεκλογικά  και άλλα κάνουν. Είναι απολύτως αναξιόπιστοι.

Η χώρα θέλει αλλαγή πολιτικής . Έχει ανάγκη από  σταθερότητα,   ανάπτυξη.   Προοπτική  για  την νέα γενιά. Χρέος της Αξιωματικής  Αντιπολίτευσης  είναι να βγει και να πάρει ξεκάθαρη θέση  σε κάθε μικρό ή μεγάλο πολιτικό ζήτημα. Να είναι ειλικρινής και  οι προτάσεις της να φέρουν αποτελέσματα. Ο  κόσμος  τότε θα εμπιστευτεί το πολιτικό σύστημα  που βρίσκεται   σήμερα με ευθύνη των κυβερνώντων σε πλήρη αναξιοπιστία.

Ώρα  για  παραγωγική πολιτική και ουσιαστική αντιμετώπιση  των προβλημάτων

Πρωτοβουλίες :Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας  της Ν.Δ.  έχει δύσκολο δρόμο μπροστά  της  αλλά διαθέτει ικανά και καταξιωμένα στελέχη  και είναι σε θέση να εργαστεί και να προωθήσει  τα ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, με το κόμμα  αντιπολίτευση τώρα, κυβέρνηση αύριο.

Προτείναμε   στη ΝΟΔΕ  σε συμφωνία και με άλλα κομματικά  στελέχη  του νομού μας    να  πάρει πρωτοβουλίες  όπως    σύσκεψη με  τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Κατσανιώτη Αντρέα  για ενημέρωση και κοινή στρατηγική  ,  συνάντηση με την διοίκηση   του  ΤΕΙ για τα  προβλήματα  των δύο  τμημάτων   της Ηλείας, με  την διοίκηση των  νοσηλευτικών  μονάδων Πύργου και Αμαλιάδας , με  την  διοίκηση του ΦΟΔΣΑ . Επίσης      με  όλους  τους δημάρχους και με   τους φορείς και ομάδες  πολιτών που  είχαμε  καταθέσει  στην πρόταση μας. Τέλος συνάντηση  με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου για να τεθούν επί τάπητος όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγωνιζόμενοι να επιβιώσουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, οι αγρότες  του νομού μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος