FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Παπαδημητρίου: «Καλώ όλες τις παρατάξεις να συμμετέχουν στην επόμενη συνεδρίαση»

Ημερομηνία: 16-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η προγραμματισθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου δια περιφοράς στις 15-12-2020 δεν πραγματοποιήθηκε αφού όλες οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης απείχαν από την διαδικασία. Εκτός των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είχε εισαχθεί προς συζήτηση ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης η κατανομή ποσού 151.372,60 ευρώ (Δ δόση 2020) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το 2020 και για τη μισθοδοσία σχολικών τροχονόμων Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2020.

όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γ. Παπαδημητρίου «Με την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, με την τακτική που ακολούθησαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, τόσο οι λειτουργικές δαπάνες των σχολείων αλλά πολύ περισσότερο η μισθοδοσία των σχολικών τροχονόμων θα καθυστερήσει επιφέροντας στις οικογένειές τους σημαντικά προβλήματα επιβίωσης. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η αντιπολίτευση διατήρησε μια εμμονική στάση θεωρώντας ότι με αυτή τιμωρεί τη Δημοτική Αρχή, ενώ στην ουσία τιμωρεί τους υπαλλήλους του Δήμου που έχουν πραγματικά τεράστιες ανάγκες να καλύψουν καθημερινά.

Ως Επιτροπή Παιδείας, άμεσα, από την ημέρα που κατατέθηκαν τα χρήματα στο Δήμο μας συγκαλέσαμε την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Δήμου Πύργου, λαμβάνοντας την υπ. αριθ. 37/2020 απόφαση και την εισαγάγαμε προς συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης προκειμένου να πληρωθούν οι σχολικοί τροχονόμοι.

Καλώ όλες τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να επιδείξουν ανθρώπινο πρόσωπο και να συμμετέχουν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αφήνοντας στην άκρη τη στείρα αντιπολιτευτική τους γραμμή.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος