FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟΒ-Διαβολίτσι 0-1: Υποβιβάζεται μετά από 9 σερί χρόνια στη Γ Εθνική

Ημερομηνία: 08-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε την Κυριακή από το Διαβολίτσι στο «Γρ. Καλάκος» με 1-0 και ουσιαστικά υποβιβάστηκε στην Α΄ Κατηγορία Ηλείας, ύστερα από 9 σερί χρόνια στην Γ΄ Εθνική. Οι «πράσινοι» έμειναν στους 21 βαθμούς, είναι πλέον 8 βαθμούς κάτω από την ζώνη κι ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Και 4 στα 4 να κάνουν και να φτάσουν στους 33 βαθμούς, το όριο της ζώνης αναμένεται να φτάσει γύρω στους 36 βαθμούς.
Οι «πράσινοι» ήταν άστοχοι σε άλλο ένα παιχνίδι, χάνοντας ακόμα και πέναλτι να ισοφαρίσουν προς το τέλος του α΄ ημιχρόνου.

Οι Μεσσήνιοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με κεφαλιά του Καντούτση στο πρώτο δοκάρι από κόρνερ του Δημητρίου. Νωρίτερα, στο 3ο λεπτό, σουτ του Κουλούρη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Καπατσώρης. Στο 30΄ προβολή του Πυρρή, έσωσε ξανά ο γκολκίπερ του Διαβολιτσίου και στο 44΄ ο Φερεκίδης κέρδισε πέναλτι από τον Πιτσιλή. Το εκτέλεσε ο Περικλής Πολίτης, αλλά απέκρουσε ο εξαιρετικός Καπατσώρης.

Στο β΄ μέρος, ο ΠΑΟΒ δεν ήταν το ίδιο καλός όσο στο α΄ ημίχρονο, με το Διαβολίτσι να κλείνει τους διαδρόμους προς την εστία του, κι έτσι η ηλειακή ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 50΄ σουτ του Κουλούρη μπλόκαρε ο Καπατσώρης και στο 72΄ ο Πιτσιλής σούταρε και απομάκρυνε ο Βορύλλας, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα. Το σφύριγμα της λήξης έφερε, όπως ήταν φυσικό, κατήφεια σε όλους όσους απαρτίζουν τον ΠΑΟΒ καθώς η ομάδα που ήταν ο… πρέσβης της Ηλείας για 9 σερί χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

ΠΑΟΒ: Βορύλλας, Πολίτης, Καφεντζής, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Τσιρίκος, Λαθύρης (85΄ Παλούμπης), Φερεκίδης (60΄ Παπασπηλιόπουλος), Κουλούρης (85΄ Βασιλόπουλος), Σταυρόπουλος (60΄ Πλαστουργός), Πυρρής.

Διαβολίτσι: Καπατσώρης, Πιτσιλής, Θώδης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Στραβάκος, Πάγια (67΄ Βελλής), Δημητρίου, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης (67΄ Γουέσλεϊ-85΄ λ.τρ. Χαρλέπας), Μουλιάτος (56΄ Μιχαλόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος