FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Δυναμώνει με Λαθύρη

Ημερομηνία: 24-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Στο ρόστερ και ο γκολκίπερ Σταθόπουλος-Ανοιχτό του Γ. Πολίτη

Ο ΠΑΟ Βάρδας επιχειρεί να ενισχυθεί ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και όπως έχουμε γράψει, έχει συμφωνήσει ήδη με τον Θανάση Μπακατσέλο και τον Ξενοφώντα για την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του 24χρονου μεσοεπιθετικού, στην περίπτωση που αποφασιστεί η οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων από την Ε.Π.Ο.. Δεν σταματάει όμως εδώ. Οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του 26χρονου μεσοεπιθετικού, Βαγγέλη Λαθύρη, ο οποίος φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον Πάμισο Μεσσήνης. Ο Λαθύρης είναι ένας εξαιρετικός Αχαιός εξτρέμ, που έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στη Δόξα Ν. Μανωλάδας, τον Εθνικό Σαγεΐκων, τον Ατρόμητο Λάππα, τον Διαγόρα Βραχνεΐκων αλλά και στην Καλαμάτα. Μια δυνατή μεταγραφή για την ομάδα της Βάρδας, που με Μπακατσέλο, Λαθύρη στις πτέρυγες της επίθεσης, δυναμώνει πολύ…

Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΒ έχει ήδη στο ρόστερ του τον καλό Αχαιό γκολκίπερ Κώστα Σταθόπουλο, που ήταν και πέρυσι στους «πράσινους», ενώ φέτος έπαιξε στον Αστέρα Αμαλιάδας. Και αυτός, βέβαια, θα αποκτηθεί στην περίπτωση που αποφασιστεί ακύρωση της σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΒ «παλεύει» την περίπτωση του Γιώργου Πολίτη, του έμπειρου μέσου που φόρεσε πολλά χρόνια τη φανέλα της ομάδας και τώρα ανήκει στον Πανηλειακό. Αν υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΒ και Πανηλειακού, ο Πολίτης θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΒ μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Εξάλλου, είναι πιθανό να αποκτηθεί κι άλλος ένας ποδοσφαιριστής μέχρι την επόμενη Τετάρτη (31 Μαρτίου), που λήγει η μεταγραφική περίοδος. Τέλος, ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς, υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Ρουγκάλα, που απολύθηκε από τις τάξεις του Ε.Σ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος