FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ζάκυνθος 1-1: Σπουδαία εμφάνιση, έμεινε στην ισοπαλία

Ημερομηνία: 26-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο ΠΑΟΒ έφερε ισοπαλία κόντρα στους πρωτοπόρους, ενώ μπορούσε και τη νίκη

Ο ΠΑΟΒ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση χθες στο «Γρ. Καλάκος» με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα της Ζακύνθου, για την 7η αγωνιστική στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και επιβεβαίωσε την παράδοση που έχει χτίσει εδώ και χρόνια απέναντι στη νησιώτικη ομάδα, μια παράδοση που τον θέλει να μη χάνει, ενώ μπορούσε και τη νίκη στο χθεσινό ματς. Με τον βαθμό της ισοπαλίας (τελικό σκορ 1-1)  η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς έφτασε τους 10 βαθμούς (2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα) και πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εορτών, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις ομάδες να… μετρούν τον αντίπαλο και μετά το 15ο λεπτό άρχισε η μία να απειλεί την άλλη. Στο 16΄ απευθείας φάουλ του Γιώργου Πολίτη πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 18΄ ο Κάρδαρης σούταρε από δεξιά μέσα στην περιοχή και ο Σταθόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση στον αγώνα. Ο Σπίρι για τους φιλοξενούμενους σούταρε από αριστερά μέσα στην περιοχή και η μπάλα προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι του Σταθόπουλου και πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΒ ισοφάρισε τις μεγάλες φάσεις. Ο Λαθύρης έκλεψε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, βρέθηκε πλάγια αριστερά με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ της Ζακύνθου, πλάσαρε αλλά έδιωξε σωτήρια λίγα εκατοστά προς της γραμμής ο Καλλιβωκάς.

Στο 24΄ έγινε το 0-1 για τους νησιώτες. Ο Ιάπωνας Κοναγκάγια έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Άγγλο επιθετικό Σαούλ Κάμερον, αυτός μπήκε στην περιοχή ανενόχλητος και πλάσαρε εύστοχα τον Σταθόπουλο. Αμέσως ο Μίκι Τσίρκοβιτς έβγαλε τον Καρμακόλια και πέρασε τον Μπακατσέλο στο ματς, κάνοντας φουλ επιθετικό τον ΠΑΟΒ και η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει. Στο 32΄ ο Δημήτρης Μικελάτος έβγαλε μαγική κάθετη πάσα στον Λαθύρη και αυτός από δεξιά μέσα στην περιοχή σούταρε συρτά και δυνατά στην απέναντι γωνία, η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα, με τον σκόρερ να τρέχει και να αφιερώνει το γκολ στον Μίκι Τσίρκοβιτς. Σκορ ημιχρόνου 1-1 καθώς στα εναπομείναντα λεπτά, δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν σε επιφυλακτικό παιχνίδι.

Ελάχιστες φάσεις στο β΄ μέρος

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΒ ήταν καλύτερος από τη Ζάκυνθο, φάνηκε πιο παθιασμένος για τη νίκη αλλά δεν ήταν εύκολο να φτιάξει φάσεις. Από την άλλη, οι νησιώτες, επίσης δεν μπορούσαν να διασπάσουν την τριάδα στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΒ (Νικολόπουλος, Π. Πολίτης, Λιόσης), με τον Περικλή Πολίτη να έχει πάρει man to man τον πολύ καλό επιθετικό Κάμερον αμέσως μετά το 0-1 και να μην τον αφήνει… να πάρει ανάσα. Μία πολύ καλή φάση έγινε όλη κι όλη στο β΄ μέρος. Στο 61΄ ο ΠΑΟΒ αναπτύχθηκε ωραία από αριστερά. Ο Μπακατσέλος έδωσε στον Λαθύρη, αυτός μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στο σημείο του πέναλτι στον Δημήτρη Μικελάτο που σούταρε λίγο άουτ. Στο 65΄ το μακρινό σουτ του Κοναγκάγια πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σταθόπουλου και στο 83΄ το απευθείας φάουλ του Κάρδαρη πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 89΄, στην τελευταία φάση του αγώνα, το σουτ του Δημήτρη Μικελάτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δεν είχε τύχη…

Καλύτεροι από τον ΠΑΟΒ, που στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, οι Λιόσης, Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Δ. Μικελάτος και Λαθύρης, ενώ από τη Ζάκυνθο ξεχώρισαν οι Κοναγκάγια, Κάρδαρης και Κάμερον.

ΠΑΟΒ: Σταθόπουλος, Λιόσης, Μωραΐτης (86΄ Σ. Μικελάτος), Νικολόπουλος, Καρμακόλιας (29΄ Μπακατσέλος), Τσιρίκος (74΄ Θεοδωρόπουλος), Γ. Πολίτης (86΄ Γκεβόρι), Δ. Μικελάτος, Π. Πολίτης, Παναγάκης (46΄ Φερεκίδης), Λαθύρης.

Ζάκυνθος: Φίλιας, Κακολύρης (74΄ Καψάσκης), Σπίρι, Κούνια, Καλλιβωκάς, Σουρμπης (84΄ Ντάσης), Τραγούδας (74΄ Στύλλα), Κάμερον, Κοναγκάγια, Κάρδαρης (84΄ Κονδύλης), Κωστάκης (67΄ Τζατζανας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος