FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Ξεκινά σήμερα την προετοιμασία-Προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα τρεις νεαροί

Ημερομηνία: 08-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 έχει προγραμματίσει για σήμερα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο δημοτικό στάδιο Βάρδας ο ΠΑΟΒ, υπό τις οδηγίες του Ηλία Φωτόπουλου και των συνεργατών του Γιάννη Παναγιωταρόπουλου και Γιώργου Λαμπρόπουλου. Ο ΠΑΟΒ ξεκινάει με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ηλείας και την επάνοδο στην Γ΄ Εθνική και γι’ αυτό έχει προβεί σε πολύ καλές μεταγραφές (Γιώργος Πολίτης, Νίκος Δούλος, Θανάσης Αντωνόπουλος, Λάμπης Μαρκόπουλος, Νίκος Μηλαδόπουλος, Χαράλαμπος Κοντάνας), ενώ έχουν ανανεώσει και 8 βασικοί ποδοσφαιριστές της προηγούμενης σεζόν στην Γ΄ Εθνική (Λιόσης, Π. Πολίτης, Παπασπηλιόπουλος, Λαθύρης, Μπίσα, Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Πλαστουργός).

Εξάλλου, ο ΠΑΟΒ προώθησε στην πρώτη ομάδα τρεις νεαρούς παίκτες από την Ακαδημία. Πρόκειται για τους Βασίλη και Κωνσταντίνο Στεργιόπουλο και Ευθύμη Σπούδα. Οι τρεις  νεαροί, γεννηθέντες το 2007, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ακαδημίας και θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία και στις προπονήσεις. Θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την Κ16 και θα είναι παράλληλα στη διάθεση του προπονητή Ηλία Φωτόπουλου. Η διοίκηση του ΠΑΟΒ τους εύχεται καλή επιτυχία.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΒ έχει μπει στην τελική ευθεία για την μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου το προσεχές Σάββατο 13 Αυγούστου, στην πλατεία Ελευθερίας της Βάρδας. Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ ευελπιστεί να παραβρεθεί στην συναυλία πολύς κόσμος (κάτι άλλωστε που είναι σίγουρο, εφόσον μιλάμε για έναν σπουδαίο τραγουδιστή όπως τον Πλούταρχο) και να στηρίξει την ομάδα οικονομικά ενόψει της νέας σεζόν όπου οι στόχοι είναι υψηλοί.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος