FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Τρίποντο στο Γύθειο για να αλλάξει η ψυχολογία

Ημερομηνία: 18-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη έχει μέχρι στιγμής μόλις 4 βαθμούς σε 4 αγώνες, βαθμολογική συγκομιδή που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας στα μέχρι τώρα παιχνίδια, αλλά και τις δυνατότητές της. Οι «πράσινοι» του Ντίνου Σπυρόπουλου δυσκολεύονται να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και αυτό τους έχει στοιχίσει. Τόσο στο Ναύπλιο όσο και εντός με τη Ζάκυνθο σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες κι έτσι από τα δύο αυτά ματς ο ΠΑΟΒ πήρε μόνο ένα βαθμό. Πλέον, η ηλειακή ομάδα έχει μπροστά της το εκτός έδρας παιχνίδι στο Γύθειο με τον Πανγυθεατικό, όπου στόχος είναι μόνο η νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία και να αρχίσει να κερδίζει θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα.

Το ευχάριστο είναι πως ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί πάνοπλος στην κωμόπολη της Λακωνίας καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες ή τιμωρημένοι.

Εξάλλου, ο ΠΑΟΒ απέκτησε τον 16χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Κάρδαρη, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανηλειακό. Ο Κάρδαρης θεωρείται εξελίξιμος παίκτης και θα προσπαθήσει μέσω της δουλειάς στην προπόνηση να πάρει χρόνο συμμετοχής στους «πράσινους».

Βοηθός του Σπυρόπουλου ο Λιακόπουλος

Ο Π.Α.Ο. Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη ανακοίνωσε χθες  την πρόσληψη του Θεόδωρου Λιακόπουλου στο προπονητικό τιμ, ως βοηθός – συνεργάτης του προπονητή Ντίνου Σπυρόπουλου. Ο σύλλογος εύχεται στον κ. Λιακόπουλο υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος