FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Το πλάνο με Παρασκευόπουλο

Ημερομηνία: 10-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε χθες την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ηλείο προπονητή, Χρήστο Παρασκευόπουλο (έχει καταγωγή από τον Ελαιώνα), ο οποίος ως προπονητής έχει θητέψει στην Αχαΐα, τον Παναιγιάλειο και την Παναχαϊκή. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν προπονητής στην U19 της Παναχαϊκής, ενώ την περασμένη σεζόν κάθισε στον πάγκο και της πρώτης ομάδας της Παναχαϊκής στην Super League 2, για λίγες αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ ήταν η εξής: «Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος με καταγωγή από τον Ελαιώνα Ηλείας αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΟ Βάρδας. Νέος, ταλαντούχος με αρκετές περγαμηνές τόσο σαν προπονητής όσο και σαν ποδοσφαιριστής είναι ένας άνθρωπος που αντικατοπτρίζει την έννοια του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του ΠΑΟ Βάρδας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Δίπλα στον Παρασκευόπουλο θα είναι ο καταξιωμένος γυμναστής, Γιάννης Παναγιωταρόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει στον ΠΑΟΒ για άλλη μια σεζόν. Ο έμπειρος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ήταν στο τεχνικό τιμ και με τον Μίκι Τσίρκοβιτς την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και στον ΠΑΟΒ λένε τα καλύτερα λόγια για την δουλειά του.

Αλλάζει κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ

Από κει και πέρα, ΠΑΟΒ και Παρασκευόπουλος έχουν καταστρώσει το πλάνο τους ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, που θα βρει την ομάδα για ένατη συνεχή χρονιά στη Γ΄ Εθνική. Στόχος της ομάδας θα είναι η άνετη παραμονή και θα «πατήσει» πάνω στο πλάνο της σεζόν που μας πέρασε. Δηλαδή, στην ομάδα θα υπάρχουν 5-6 έμπειροι παίκτες και από κει και πέρα θα αποκτηθούν νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές όπως έγινε και κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο της περασμένης σεζόν. Κι αυτό, διότι το μπάτζετ δεν θα είναι υψηλό, ελέω των οικονομικών δυσκολιών που έχει επιφέρει η επιδημία του κορωνοϊού, αλλά και το γεγονός ότι οι ίδιοι τέσσερις-πέντε άνθρωποι είναι που έχουν αναλάβει το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος τόσα χρόνια στον ΠΑΟΒ.

Από πλευράς έμπειρων παικτών, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τρεις αναμένεται να συνεχίσουν στην ομάδα, ενώ γενικά θα υπάρξει σχεδόν ολική ανανέωση στον ΠΑΟΒ. Από τους νεαρούς παίκτες ένας-δύο αναμένεται να συνεχίσουν, κάτι που σημαίνει ότι το ρόστερ θα αλλάξει σε ένα ποσοστό 80% τουλάχιστον. Έχουν φύγει ήδη οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και θα αντικατασταθούν με άλλους από την Ηλεία και την Αχαΐα κυρίως, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο ΠΑΟΒ όλα αυτά τα χρόνια στη Γ΄ Εθνική. Ο Παρασκευόπουλος λόγω της θητείας του σε Παναιγιάλειο και Παναχαϊκή, γνωρίζει καλά την αγορά της Αχαΐας και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα προέρχονται από τον όμορο νομό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος