FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Το νέο 11μελές Δ.Σ.-Νέος πρόεδρος ο Νίκος Γιαννίτσης

Ημερομηνία: 01-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας έκανε γνωστό το νέο του 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο, όπου νέος Πρόεδρος είναι ο 34χρονος Νίκος Γιαννίτσης (φωτό), επιχειρηματίας από την περιοχή της Βάρδας (ασχολείται με το εμπόριο ζωοτροφών), στη θέση του Τάκη Καλογερή. Ο Γιαννίτσης είναι χρόνια τώρα πιστός φίλος του ΠΑΟΒ, ο οποίος στήριζε την ομάδα εξωδιοικητικά  και πλέον θα την ενισχύει από το πόστο του προέδρου.

Το νέο Συμβούλιο έχει άλλα πέντε νέα μέλη, την Αλεξάνδρα Γιαννίτση, την Δάφνη Παυλοπούλου-Δημητροπούλου, τον Γιάννη Καραβούλια, τον Διονύση Κουργιαλά και τον Νίκο Διαμαντόπουλο. Από το προηγούμενο Δ.Σ. συνεχίζουν οι Γιάννης Λέντζας, Δημήτρης Νικολάου, Άκης και Κώστας Παλούμπης και Τάκης Καλογερής. Αντιπρόεδροι του ΠΑΟΒ είναι ο Δημήτρης Νικολάου (παρέμεινε αντιπρόεδρος) και η Αλεξάνδρα Γιαννίτση.

Ένα ανανεωμένο κατά το ήμισυ και πλέον, από πλευράς προσώπων, Διοικητικό Συμβούλιο, που στόχος του είναι να συνεχίσει ο ΠΑΟΒ την δυναμική πορεία του στο ηλειακό και γενικότερα ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω της συμμετοχής του στις εθνικές κατηγορίες.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος