FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Τηλυκράτης 0-2: Τις ευκαιρίες ο ΠΑΟΒ, τα γκολ ο Τηλυκράτης!

Ημερομηνία: 13-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ ηττήθηκε χθες 2-0 από τον ισχυρό Τηλυκράτη στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, για την 10η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, μην μπορώντας σε άλλο ένα ματς να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε. Έτσι είναι πλέον στο -5 από τις προνομιούχες θέσεις της παραμονής και θέλει επειγόντως νίκες για να ανεβεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ΠΑΟΒ, που παρατάχθηκε χωρίς τους Παπασπηλιόπουλο, Βασιλόπουλο, μπήκε καλά στο ματς και στο 3ο λεπτό ο Μπίσα από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σουτάρει όπως θα ήθελε και χάθηκε καλή ευκαιρία για γκολ. Στο 12΄ η ηλειακή ομάδα είχε σουτ άουτ με τον αρχηγό Αντώνη Λιόση και στο 22΄ νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Λιόσης σούταρε δυνατά και ο γκολκίπερ του Τηλυκράτη, Μπλατσιώτης, απογειώθηκε στο «Γ» της εστίας του και έδιωξε σε κόρνερ, κρατώντας το 0-0. Κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 32΄, από λάθος της άμυνας του ΠΑΟΒ, ο Γκέτσι μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Νικλητσιώτη, ο οποίος σε κενή εστία άνοιξε το σκορ (0-1). Η εξέλιξη αυτή έριξε το ηθικό των παικτών του ΠΑΟΒ και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου. Το β΄ μέρος δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Στο 49΄ ο Πετσίτης ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Τσεκούρα και ο Τόσκα δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, γράφοντας το 0-2. Πλέον τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τους «πράσινους» και στο 57΄ είχαν μια καλή φάση να σκοράρουν και να ξαναμπούν στο ματς αλλά δεν τα κατάφεραν. Σε εκείνο το λεπτό ο Διονυσόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Νικολακόπουλος έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Φερεκίδης έκανε την προβολή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά ο ΠΑΟΒ δεν κατάφερε να φτιάξει άλλη καλή φάση και το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Λιόσης, Νικολακόπουλος, Θωμάς (76΄ Θεοδωρόπουλος) Σακελλαρόπουλος, Διονυσόπουλος, Καφεντζής, Φερεκίδης (60΄ Δ.Β. Πλαστουργός), Πυρρής, Λαθύρης, Μπίσα (60΄ Δ.Χ. Πλαστουργός).

Τηλυκράτης: Μπλατσιώτης, Πανταζής, Ντόσης (15΄ λ.τρ. Καταγής), Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Τόσκα (77΄ Αζούδης), Γκέτσι (38΄ λ.τρ. Πετσίτης), Ταϊρής, Κολοβός, Νικλητσιώτης (77΄ Αλωπούδης), Περιστέρης (77′ Τσιότρας).

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος