FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Τετράδα δυνατών αγώνων-Σήμερα με Διαγόρα Βραχνεΐκων

Ημερομηνία: 24-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας δίνει σήμερα στις 5.30μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» το πρώτο εντός έδρας φιλικό του παιχνίδι και το δεύτερο την φετινή σεζόν, μετά από αυτό με τον Ηλειακό Λεχαινών το περασμένο Σάββατο. Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, που και αυτός υποβιβάστηκε φέτος από την Γ΄ Εθνική.

Το προσεχές Σάββατο η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου θα υποδεχτεί τον Ηλειακό Βαρθολομιού και την επόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου υπάρχει ο νοκ-άουτ αγώνας της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παλληξουριακό στην Κεφαλονιά. Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΒ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Κόρινθος του Αλέξη Κούγια, που έχει βλέψεις ανόδου στην Γ΄ Εθνική τη νέα σεζόν, αλλά και στις επαγγελματικές κατηγορίες τα επόμενα χρόνια. Προπονητής της ομάδας της Κορίνθου είναι ο Κώστας Κιάσσος.

Ο ΠΑΟΒ, λοιπόν, μέσα σε διάστημα 11 ημερών δίνει τέσσερις δυνατούς αγώνες με στόχο να αποκτήσει μεγάλο μέρος της συνοχής και ομοιογένειας που απαιτούνται, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην πρεμιέρα της Α1 Κατηγορίας στις 17-18 Σεπτεμβρίου. Τα δύο τελευταία φιλικά είναι με την Αχαϊκή (7/9) και τον Πανμοβριακό (10/9).

Πλήγμα με Δούλο

Ο Νίκος Δούλος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στο φιλικό με τον Ηλειακό το Σάββατο στα Λεχαινά και υποβλήθηκε την Δευτέρα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού. Τα αποτελέσματα βγήκαν χθες το απόγευμα, έδειξαν μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα οδηγηθεί σε χειρουργική επέμβαση, χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος τη σεζόν. Μια εξέλιξη που αποτελεί πλήγμα για τον πολυσύνθετο μέσο, αλλά και για τον ΠΑΟΒ που είχε στηρίξει πολλά στον εξαιρετικό Αμαλιαδίτη ποδοσφαιριστή.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος