FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: «Τελικός» με Εθνικό

Ημερομηνία: 13-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Το κρισιμότερο ματς της σεζόν δίνουν την Κυριακή οι «ταύροι» κόντρα στους Ζακυνθινούς

O ΠΑΟ Βάρδας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση την Κυριακή στη Γαστούνη με αντίπαλο τον Αίαντα, αλλά το τρίποντο δεν ήρθε (ισοπαλία 1-1) κι έτσι η ομάδα βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ως εκ τούτου και με το πρωτάθλημα να πλησιάζει προς το τέλος του, το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Εθνικό Σκουλικάδου στο «Γρ. Καλάκος» παίρνει χαρακτήρα «τελικού» για τους «πράσινους». Περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη δεν υπάρχουν καθώς ο ΠΑΟΒ έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο φινάλε του πρωταθλήματος. Ειδικότερα, έχει να δώσει μόνο εκτός έδρας παιχνίδια, τρία τον αριθμό, με Τσιλιβή, Παναιγιάλειο και Ναυπακτιακό. Μάλιστα, Παναιγιάλειος και Ναυπακτιακός διεκδικούν την πρωτιά στον 9ο Όμιλο και αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά της ηλειακής ομάδας.

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, λοιπόν, θέλει μόνο τη νίκη στο ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου, ώστε να απομακρυνθεί περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και να αυξήσει τις πιθανότητές της να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική. Το θετικό είναι πως ο ΠΑΟΒ είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και αυτό απορρέει από την εμφάνιση κόντρα στον Αίαντα. Οι «πράσινοι» έδειξαν πολύ δυνατοί κι αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ στο α΄ ημίχρονο ή στο φινάλε με το δοκάρι του Μπακατσέλου και να φύγουν με ένα πολύτιμο τρίποντο από τη Γαστούνη. Στην ομάδα θεωρούν πως η τύχη τους χρωστάει, εφόσον οι εμφανίσεις είναι καλές και αισιοδοξούν για τα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής.

Χωρίς Βορύλλα

Στα αγωνιστικά, μοναδική απουσία θα είναι αυτή του γκολκίπερ Χρήστου Βορύλλα, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και η άδεια που είχε πάρει έληξε. Έτσι, κάτω από τα γκολπόστ θα είναι είτε ο Τσεκούρας είτε ο Σταθόπουλος, με επικρατέστερο τον δεύτερο. Ο 19χρονος ταλαντούχος μέσος Παναγιώτης Τσιρίκος, που τραυματίστηκε στο ηλειακό ντέρμπι και αντικαταστάθηκε, δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται να είναι διαθέσιμος την Κυριακή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος