FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στην μάχη της ανόδου στην Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 12-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στη Ζάκυνθο την Κυριακή για το πρώτο ματς των μπαράζ με τον A.O. Λεβάντε

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας ρίχνεται την Κυριακή, στις 3μ.μ., στην μάχη της ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Παίζει στο γήπεδο Αγ. Κήρυκα της Ζακύνθου με τον πρωταθλητή του νησιού, τον Α.Ο. Λεβάντε, που μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία του στέφθηκε πρωταθλητής Ζακύνθου (η πρώτη ήταν το 2015). Ο ΠΑΟΒ, ευρισκόμενος στον 5ο όμιλο, έχει να αντιμετωπίσει ακόμα, κατά σειρά, το Λεωνίδιο (πρωταθλητής Αρκαδίας) εντός στις 17/5, τον Παλληξουριακό (Κεφαλονιάς) εντός στις 28/5, τον Αμυκλιακό (Λακωνίας) εκτός στις 31/5, την Εράνη Φιλιατρών (Μεσσηνίας) εκτός στις 4/6 και τον Παναιγιάλειο (Αχαΐας) εντός στις 11/6. Από τις 7 ομάδες την άνοδο θα πάρουν οι τρεις πρώτες.

Οι «ταύροι» διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα, όπως έδειξαν και στην Α1 Ηλείας, όπου πήραν το πρωτάθλημα αήττητοι, και συγκαταλέγονται στα φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Απομένει να το αποδείξουν και στο γήπεδο και την Κυριακή θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τα μπαράζ, ώστε να πάρουν προβάδισμα για μια από τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Γ΄ Εθνική.

Για το ματς της Κυριακής δεν αναμένεται να αγωνιστεί ο Λάμπης Μαρκόπουλος που προέρχεται από θλάση. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Ηλία Φωτόπουλου.

Ο ΠΑΟΒ αναμένεται να έχει την στήριξη αρκετών φιλάθλων του, που θα ταξιδέψουν στο νησί το πρωί της Κυριακής.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Κυριακή 14/5

3μ.μ.: Λεβάντε-ΠΑΟ Βάρδας
5μ.μ.: Λεωνίδιο-Παναιγιάλειος
5μ.μ.: Αμυκλιακός-Εράνη Φιλιατρών


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος