FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στην Αθήνα με Αχαρναϊκό

Ημερομηνία: 04-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας επιστρέφει την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, έχοντας δύσκολη έξοδο στην Αττική, όπου στο γήπεδο Αχαρνών θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό Αχαρναϊκό. Οι «τριφυλλοφόροι» του Μενιδίου ισοβαθμούν στην 6η θέση με Θύελλα Ραφήνας και Διαγόρα Βραχνεΐκων στους 14 βαθμούς και στην έδρα τους έχουν τέσσερις νίκες με Πανμοβριακό,  Αστέρα Αμαλιάδας, Παναιγιάλειο και Θύελλα Ραφήνας και  μία ήττα από τον Διαγόρα Ρόδου. Ο ΠΑΟ Βάρδας  έχει δύο βαθμούς περισσότερους (16), ευρισκόμενος στην 4η θέση και θέλει να περάσει αλώβητος από το γήπεδο Αχαρνών και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία του 6ου Ομίλου. Ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Δημήτρη Αγουρίδη, που αναμένεται να επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι, με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων εντός, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επίσης τραυματία Σωτήρη Ζέλιου. Η  προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου και η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα για το ματς με τον Αχαρναϊκό.

Ευχές…

Το σωματείο του Π.Α.Ο. Βάρδας, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές σας εύχονται ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, αισιόδοξο βλέμμα, θετική διάθεση, δημιουργική ενεργητικότητα και οικογενειακή ευτυχία. Ας είναι το 2019 μια χρονιά με περισσότερα χαμόγελα, με περισσότερες καλές ειδήσεις, μια χρονιά ειρήνης και ευημερίας για όλους. Ας είναι το 2019, μια χρονιά όπου θα αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας πλήγωσε, θα ξεχάσουμε ότι μας πόνεσε και θα εμείνουμε στο στόχο της πραγματοποίησης των ονείρων μας αντιστεκόμενοι στην κάθε είδους παρακμή που αλυσοδένει την προσπάθεια για την επίτευξη του καλύτερου. Είθε ο καινούργιος χρόνος να είναι για τον καθένα μας ευμενής απαρχή για ό,τι καλό! Καλή χρονιά!

* O Λεωνίδας Σώκαλης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΒ καθώς επαγγελματικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν  να συνεχίσει να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος