FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στη Ναύπακτο την Κυριακή

Ημερομηνία: 24-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Αρκετά τα προβλήματα τραυματισμών

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Ναύπακτο για να δώσει στις 5.30μ.μ. το τρίτο επίσημο φιλικό του παιχνίδι μετά τον Άρη Πατρών και τον Αίαντα Γαστούνης. Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας  και ο προπονητής από τον Ελαιώνα του Πύργου ευελπιστεί να δει την ομάδα του να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της. Εντούτοις, ο ΠΑΟΒ ταλανίζεται ακόμα από προβλήματα τραυματισμών. Μαυρόπουλος και Λιόσης δεν είναι 100% έτοιμοι, με τον πρώτο να έχει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και τον δεύτερο να έχει επίσης κάποιες μικροενοχλήσεις. Αμφότεροι απείχαν προληπτικά τις προηγούμενες μέρες, ώστε να αποθεραπευτούν εντελώς και να είναι απόλυτα έτοιμοι στη συνέχεια της προετοιμασίας και το κυριότερο κατά τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Επιπλέον, τραυματίες είναι ο Τσιρίκος, που θα απουσιάσει 10 μέρες ακόμα και οι  Φερεκίδης, Πλαστουργός, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα. Οι τρεις τους δεν αγωνίστηκαν ούτε στο φιλικό με τον Αίαντα και δεν θα αγωνιστούν ούτε στη Ναύπακτο.

Στα μεταγραφικά, όπως έχουμε γράψει, ο ΠΑΟΒ θα ολοκληρώσει τις κινήσεις του με τον μεσοαμυντικό  Ανδρέα Θωμά, που ξεκίνησε βασικός στο φιλικό με τον Αίαντα και τον δεξιό οπισθοφύλακα Ντίνο Ταρνάρη που μπήκε αλλαγή στο 65΄. Οι δύο 19χρονοι ποδοσφαιριστές προέρχονται από την Κ20 της Παναχαϊκής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος